ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Κίνδυνος κυρώσεων από τη βρετανική κυβέρνηση και για την Σίτι!

Μετά την Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει με κυρώσεις από την βρετανική κυβέρνηση, λόγω της συνάντησης του ιδιοκτήτη της, Σεΐχη Μανσούρ με τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Κίνδυνος κυρώσεων από τη βρετανική κυβέρνηση και για την Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι για μια ακόμη σεζόν με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της, βρίσκεται στο… κυνήγι τίτλων. Κάτι που πλέον έχει… γίνει συνήθεια για τους «πολίτες» την τελευταία πενταετία. Βέβαια, από ένα σημείο της φετινής σεζόν ως και τώρα τα πράγματα έχουν αρχίσει να… ζορίζουν. Βλέπετε, η ομάδα του Μάντσεστερ αν και είχε βρεθεί στην κορυφή της Premier League με διψήφια διαφορά, πλέον βρίσκεται μόλις στο +1 από τη Λίβερπουλ μετά από ένα σερί κακών εμφανίσεων. Οπότε, η «μάχη» της κόντρα στους «κόκκινους» στις 10 Απριλίου μπορεί να κρίνει εν πολλοίς το που θα καταλήξει το φετινό πρωτάθλημα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Την ίδια στιγή η Σίτι θα βρεθεί κόντρα στη Λίβερπουλ και για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, αλλά και με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Του θεσμού που οι «πολίτες» θέλουν να κατακτήσουν πάση θυσία. Άλλωστε, γι’ αυτό έχουν ξοδέψει πακτωλούς χρημάτων τα τελευταία χρόνια. Εν μέσω αυτής της δύσκολης περιόδου, όμως, το «BBC» με δημοσίευμα του ήρθε να ρίξει μια… βόμβα για το μέλλον του συλλόγου. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει, η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή κυρώσεων στην ομάδα, λόγω συνάντησης του ιδιοκτήτη της, Σεΐχη Μανσούρ με τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, που είναι σύμμαχος του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σίτι

Ο λόγος και οι πιθανότητες κυρώσεων για την Σίτι

Ο Άσαντ βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την περασμένη εβδομάδα και είχε συναντήσεις με τους ηγέτες τους. Μεταξύ αυτών και ο Μανσούρ, που έχει ουσιαστικά το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Φυσικά, οι συναντήσεις αυτές καταδικάστηκαν με αυστηρό τόνο από την αγγλική κυβέρνηση. Μάλιστα, τονίστηκε πως οι συναντήσεις αυτές με το συριακό καθεστώς υπονομεύουν τις προσπάθειες για την διασφάλιση της ειρήνης στη χώρα.

Γι’ αυτό και ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο κυρώσεων στην Μάντσεστερ Σίτι. Ό,τι ακριβώς συνέβη, δηλαδή και προσφάτως με την Τσέλσι. Υπενθυμίζεται πως οι «μπλε» περνούν δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα, αφού ο ιδιοκτήτης τους, Ρόμαν Αμπράμοβιτς εξαναγκάστηκε σε παραχώρηση των μετοχών του συλλόγου. Παράλληλα, οι Λονδρέζοι είδαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να «παγώνουν». Η κατάσταση στην ομάδα είναι κρίσιμη και πλέον ουσιαστικά αναμένεται η πώληση της για να μπορέσουν όλα να μπουν σε μια σωστή σειρά. Φυσικά, δεν είναι δεδομένο πως οι «πολίτες» θα οδηγηθούν προς την ίδια κατάσταση. Κι αυτό γιατί τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν μόνο σκέψεις για κυρώσεις, χωρίς κάτι περισσότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ