ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ανρί τα… έχωσε έμμεσα στον Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ βρέθηκε έμμεσα στο στόχαστρο του Τιερί Ανρί, ο οποίος αν και δεν κατονόμασε τον Βραζιλιάνο, έκανε λόγο για παίκτες της Παρί που δεν κάνουν τα σωστά πράγματα στο γήπεδο.

Ο Ανρί τα… έχωσε έμμεσα στον Νεϊμάρ!

Η σχέση του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν στα πέντε χρόνια παρουσίας του εκεί έχει περάσει από κάθε πιθανό κι απίθανο στάδιο. Αρχικά, όταν αποκτήθηκε το 2017, στις τάξεις των Παριζιάνων αντιμετωπίστηκε σαν… Μεσσίας. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας θεώρησαν πως αυτός θα μπορέσει να τους οδηγήσει στον μεγάλο στόχο τους, το Champions League. Γι’ αυτό, άλλωστε, δαπανήθηκαν για να αγοραστεί από την Μπαρτσελόνα σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ. Οι αποτυχίες των πρώτων ετών έφεραν αρκετή κριτική προς το πρόσωπο του, αλλά αυτή κόπασε αισθητά με την συμμετοχή της ομάδας στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, παρά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Γι’ αυτό, άλλωστε, και ο Νεϊμάρ αντιμετωπίστηκε πιο… χαλαρά στον περσινό αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, ο φετινός αποκλεισμός από την Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε ξανά τον «ασκό του Αιόλου». Βλέπετε, μετά και την έλευση του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι οι περισσότερο θεώρησαν πως είχε φτάσει πια το πλήρωμα του χρόνου για την Παρί στο Champions League. Οι Μαδριλένοι, όμως, άφησαν τους Παριζιάνους εκτός και τους βύθισαν στην εσωστρέφεια. Η τεταμένη κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη με την νέα συντριβή από την Μονακό (3-0) την Κυριακή (20/3) για το πρωτάθλημα. Μάλιστα, αμέσως μετά την αναμέτρηση ο Τιερί Ανρί «έβαλλε» κατά του Βραζιλιάνου άσου και μερικών συμπαικτών του, με την «AS» να μεταφέρει όσα είπε, κάνοντας λόγο για παίκτες που έπρεπε να έχουν ήδη φύγει από τους Παριζιάνους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Νεϊμάρ

Τα «πυρά» προς τον Νεϊμάρ και η «ασπίδα» προστασίας προς τον Μέσι

Ο Γάλλος θρύλος δεν «μάσησε» τα λόγια του και τόνισε πως συμπεριφορές και λάθη σαν αυτά που κάνουν οι παίκτες της Παρί δεν θα ήταν αποδεκτά σε άλλες ομάδες. Μάλιστα, κατονόμασε χαρακτηριστικά τις Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα, ο Ανρί υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι, κάνοντας λόγο για άδικες αποδοκιμασίες από μεριάς των οπαδών των Παριζιάνων. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα το ματς με την Μονακό, όπου έλειπε ο Αργεντινός, και η Παρί δεν απείλησε σε καμία στιγμή στην αναμέτρηση.

«Έχω παίξει στην Μπαρτσελόνα κι εκεί δεν έχει σημασία το ποιος είσαι, αν δεν κάνεις το σωστό, τότε φεύγεις. Στην Μπάγερν Μονάχου φεύγεις, στη Ρεάλ Μαδρίτης φεύγεις, στην Παρί όμως; Την περασμένη εβδομάδα οι οπαδοί της ομάδας αποδοκίμασαν τον Μέσι. Πως μπορείς και αποδοκιμάζεις τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών; Τον παίκτη που έχει δώσει τις περισσότερες ασίστ σε όλο το πρωτάθλημα. Σήμερα (σ.σ την Κυριακή), χωρίς τον Μέσι, η ομάδα δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανρί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ