ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Αποκάλυψη Γουέμπ: Το μεγαλύτερο μου λάθος ήταν ένα πέναλτι υπέρ της Γιουνάιτεντ

Ο παλαίμαχος διαιτητής, Χάουαρντ Γουέμπ, παραδέχτηκε ότι λανθασμένα είχε δώσει ένα πέναλτι υπέρ της Γιουνάιτεντ το μακρινό 2009.

Αποκάλυψη Γουέμπ: Το μεγαλύτερο μου λάθος ήταν ένα πέναλτι υπέρ της Γιουνάιτεντ

Ο Χάουαρντ Γουέμπ ήταν ο διαιτητής που αποφάσισε να μην αποβάλλει τον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ στον τελικό του Μουντιάλ του 2010 ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία. Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός μέσος είχε χτυπήσει με χτύπημα καράτε τον Τσάμπι Αλόνσο στο στήθος.

Για τον Χάουαρντ Γουέμπ, όμως, αυτή δεν είναι η χειρότερη διαιτητική απόφαση που έχει πάρει. Στο μυαλό του παλαίμαχου Άγγλου ρέφερι ακόμα τριγυρίζει ένα πέναλτι που έδωσε λανθασμένα υπέρ της Γιουνάιτεντ το 2009.

Το παιχνίδι ήταν με αντίπαλο την Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο. Ωστόσο, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να επικρατήσουν με 5-2. Η ανατροπή, όμως, επισκιάστηκε από ένα πέναλτι – φάντασμα που καταλόγισε ο Γουέμπ υπέρ της ομάδας του Φέργκιουσον.

Ο Γουέμπ θυμάται ακόμα εκείνο το λάθος

«Το λάθος που ξεχωρίζω ακόμα είναι εκείνο όπου στο παιχνίδι ήξερα ότι το έκανα λάθος», είπε ο πρώην διαιτητής στο Athletic πέρυσι. «Ήταν ένας αγώνας Πρέμιερ Λιγκ στο Ολντ Τράφορντ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ. Μπορούσα να δω τον Κάρικ να φτάνει εκεί πρώτα και μετά ο τερματοφύλακας να τον χτυπάει. Ήταν πραγματικά ένα εύκολο πέναλτι. Περίμενα, όπως συμβαίνει συνήθως να φωνάξουν οι παίκτες για πέναλτι, όχι το τεράστιο βλέμμα της απόλυτης έκπληξης και δυσπιστίας στο βλέμμα του Γκόμες» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν προφανές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ότι είχα πάρει λάθος απόφαση. Υπήρχε κάτι περισσότερο σε αυτό. Δεν άλλαξα την απόφασή μου διότι δεν είχα άλλες αποδείξεις ότι έκανα λάθος, πέρα από το ένστικτο μου. Απλά ήλπιζα ότι ο Ρονάλντο θα έχανε το πέναλτι αλλά δεν το έκανε».

Μετά το πέναλτι, ο Ρούνεϊ σκόραρε δύο ακόμη τέρματα, ο Κριστιάνο σκόραρε ξανά και ο Μπερμπάτοφ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Ο Γουέμπ ήλπιζε ότι το ένστικτό του θα έπεφτε έξω αλλά αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα κατάλαβε ότι είχε κάνει μεγάλο λάθος. Οι κάμερες της τηλεόρασης άρχισαν να εστιάζουν πάνω του αντί για τους παίκτες.

«Όταν δεν εστιάζει σε όλους αυτούς τους παίκτες αλλά πάνω σου, δεν είναι καλό το συναίσθημα. Γνωρίζεις ότι έρχεται ο πόνος προς το δρόμο σου».

Ας σημειωθεί ότι πριν 11 χρόνια ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Ράιαν Μπάμπελ, είχε αναρτήσει στο twitter μία μονταρισμένη φωτογραφία του Γουέμπ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ