ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Απρίλιος «φωτιά» και η ευκαιρία της Λίβερπουλ να γράψει ιστορία! (pic)

Η Λίβερπουλ έχει μπροστά της έναν Απρίλιο «φωτιά», που μπορεί να κρίνει το μέλλον της σε τρεις διοργανώσεις και να κρίνει αν η φετινή σεζόν θα μείνει στην ιστορία ή όχι.

Ο Απρίλιος «φωτιά» και η ευκαιρία της Λίβερπουλ να γράψει ιστορία! (pic)

Η περσινή σεζόν παραλίγο να εξελιχθεί σ’ ένα τεράστιο «εφιάλτη» για τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις. Βλέπετε, οι «κόκκινοι» είχαν μια χρονιά γεμάτη προβλήματα τραυματισμών κι αυτό κόντεψε να καταστρέψει τα πάντα. Εξάλλου, αυτός ήταν ο βασικός λόγος που δεν τους επέτρεψε να υπερασπιστούν με αξιώσεις τον τίτλο που κατέκτησαν στην Premier League την αμέσως προηγούμενη σεζόν. Μάλιστα, η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ ίσα που πρόλαβε να βρεθεί στην τετράδα του πρωταθλήματος και στο φετινό Champions League. Φέτος, όμως, τα πράγματα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εξελίσσονται… ονειρικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Λίβερπουλ ήδη κατέκτησε το Carabao Cup, επικρατώντας της Τσέλσι στον τελικό, ενώ βρίσκεται εντός της διεκδίκησης όλων των τίτλων σε Αγγλία και Ευρώπη. Στην Premier League, μάλιστα, επέστρεψε από διψήφια διαφορά και πλέον είναι στο -1 από την Μάντσεστερ Σίτι. Μπαίνοντας πλέον, όμως, στην τελική ευθεία της σεζόν οι «κόκκινοι» είναι μπροστά στον δικό τους… Γολγοθά. Κι αυτό γιατί ο Απρίλιος είναι ένας μήνας «φωτιά» για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ένας μήνας γεμάτος κρίσιμα παιχνίδια σε κάθε διοργάνωση, ματς που μπορεί να κρίνουν τίτλους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λίβερπουλ

Τα ντέρμπι που κρίνουν όλη τη σεζόν της Λίβερπουλ

Δεν είναι μόνο η κρισιμότητα των αγώνων για τη Λίβερπουλ, που θα χρειαστεί να κυνηγήσει τρεις διοργανώσεις αυτό το μήνα, αλλά και το γεγονός ότι θα χρειαστεί να δίνει ουσιαστικά σίγουρα δύο παιχνίδια την εβδομάδα για όλο τον Απρίλιο. Βλέπετε, μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων οι «κόκκινοι» παίζουν στις 2 Απριλίου εντός έδρας με την Γουότφορντ, στο ίσως ευκολότερο θεωρητικά παιχνίδι τους. Μόλις τρεις μέρες αργότερα ταξιδεύουν στην Λισαβόνα για το πρώτο ματς των «16» του Champions League με την Μπενφίκα.

Στις 10 Απριλίου η Λίβερπουλ θα δώσει την πρώτη της… μάχη με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» για το πρωτάθλημα. Ένα ματς που δεν είναι απίθανο να κρίνει και ποια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει την Premier League. Τρεις μέρες μετά θα έχει τη ρεβάνς με την Μπενφίκα, ενώ στις 16 του μηνός θα αντιμετωπίσει ξανά τους «πολίτες» σε νοκ άουτ παιχνίδια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ». Φυσικά, αυτό δεν είναι το τελευταίο ντέρμπι του μήνα, αφού στις 19 Απριλίου θα υποδεχτεί και την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» για το πρωτάθλημα.

Τα ντέρμπι δεν σταματούν εκεί για τη Λίβερπουλ. Κι αυτό γιατί στις 24 Απριλίου θα αντιμετωπίσει και την Έβερτον εντός έδρας στο ντέρμπι της πόλης. Κι ο μήνας θα κλείσει με την αναμέτρηση στην έδρα της Νιούκαστλ στις 30. Βέβαια, δεν αποκλείεται σε όλον αυτό τον δύσκολο μήνα να προστεθεί ακόμα ένα παιχνίδι. Κι αυτό γιατί αν η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ περάσει την Μπενφίκα θα δώσει τον πρώτο ημιτελικά του Champions League στις 26 ή στις 27 Απριλίου. Καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, πως ο μήνας αυτός μπορεί να κρίνει όλη τη σεζόν της ομάδας. Αν συνεχίσει στον ίδιο… φρενήρη ρυθμό τότε δεν αποκλείεται στο τέλος του να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για την κατάκτηση τριών ακόμη τίτλων φέτος. Ένα επίτευγμα που καμία άλλη αγγλική ομάδα δεν έχει καταφέρει. Αν όχι, τότε πιθανώς να έχει χάσει μια τεράστια ευκαιρία να γράψει ιστορία…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ