ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ντιμπάλα θέλει να γίνει «Παριζιάνος» με… τρέλα!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του από τη Γιουβέντους, φέρεται να αυτοπροτάθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, της οποίος τη φανέλα θέλει διακαώς να φορέσει.

Ο Ντιμπάλα θέλει να γίνει «Παριζιάνος» με… τρέλα!

Εδώ και αρκετούς μήνες το θέμα της ανανέωσης του Πάουλο Ντιμπάλα με τη Γιουβέντους είχε εξελιχθεί σε «σίριαλ». Βλέπετε, ήδη από την περασμένη σεζόν οι δύο πλευρές βρισκόταν σε συζητήσεις επί τούτου. Κάτι που φαντάζει λογικό, αφού η τωρινή του συμφωνία λήγει το καλοκαίρι του 2022, ήτοι σε μερικούς μήνες. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος του 2021 τα πάντα έμοιαζαν να παίρνουν θετική τροπή, παρά τις όποιες δυσκολίες. Κι αυτό γιατί ο παίκτης και η «γηραιά κυρία» βρίσκονταν μια «ανάσα» από τις υπογραφές. Ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν δραματικά από την έλευση του νέου έτους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, η Γιουβέντους άλλαξε την αρχική πρόταση που είχε κάνει στον Ντιμπάλα και οι συζητήσεις «πάγωσαν» τον Ιανουάριο. Προσφάτως, οι δύο πλευρές έκατσαν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά το χάσμα ήταν εκ νέου πολύ μεγάλο και ο Αργεντινός άσος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μόλις λήξει το συμβόλαιο του. Έτσι, με την φυγή του να παίρνει σχεδόν… επίσημο χαρακτήρα, ο 28χρονος άσος αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ήδη Ίντερ, Μίλαν, Ατλέτικο Μαδρίτης και Τότεναμ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Footmercato», ο ίδιος έχει αλλού στραμμένο το «βλέμμα» του, αφού αυτοπροτάθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ντιμπάλα

Ο Ντιμπάλα περιμένει ένα… σημάδι από την Παρί

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Ντιμπάλα έχει… παρελθόν με τους Παριζιάνους. Κι αυτό γιατί ο γαλλικός σύλλογος είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει κατά το παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, πριν από τρία χρόνια, όταν ο Λεονάρντο είχε επιστρέψει ως αθλητικός διευθυντής στην ομάδα, οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία. Ωστόσο, τότε η Παρί δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με την Γιουβέντους για την μεταγραφή τους.

Πλέον, τα πράγματα για τον Ντιμπάλα είναι αρκετά πιο απλά. Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός άσος μένει ελεύθερος και θέλει να υπογράψει στους Παριζιάνους, ενώ ο Λεονάρντο ανέκαθεν εκτιμούσε το ταλέντο του. Το πρόβλημα, όμως, αυτή τη φορά το έχει η γαλλική ομάδα. Κι αυτό γιατί το μέλλον του Βραζιλιάνου τεχνικού διευθυντή είναι στον «αέρα» μετά την αποτυχημένη φετινή σεζόν, με τον ίδιο μάλιστα να φέρεται να μετράει… μέρες για την απόλυση του. Ωστόσο, ο 29χρονος φρόντισε να αυτοπροταθεί στην ομάδα και πλέον αναμένει ένα… τηλεφώνημα της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ