ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Άλμπα: «Υπέφερε όταν έφυγε ο Μέσι – Πρέπει να γυρίσει!»

Κάλεσμα στον Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα έκανε και ο Τζόρντι Άλμπα, που τόνισε πως υπέφερε από την αποχώρηση του Αργεντινού άσου, λόγω της φιλίας τους.

Άλμπα: «Υπέφερε όταν έφυγε ο Μέσι – Πρέπει να γυρίσει!»

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι ήταν πρωταγωνιστής σ’ ένα τεράστιο τέλος εποχής. Κι αυτό γιατί αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια παρουσίας. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη την χρονική στιγμή που συνέβη μόνο αναμενόμενη δεν ήταν. Κι αυτό γιατί οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, η δεινή οικονομική κατάσταση των «μπλαουγκράνα» και το Financial Fair Play της La Liga δεν επέτρεψαν να ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν, που κινήθηκε ταχύτατα, κατάφερε να αποκτήσει τον 34χρονο άσο, δημιουργώντας μια εξαιρετική στα χαρτιά ομάδα, με στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, τα πράγματα για τον Μέσι δεν πήγανε καλά στο Παρίσι. Οι εμφανίσεις του Αργεντινού δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και η κριτική προς αυτόν είναι δριμεία. Μάλιστα, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Ο 34χρονος άσος έγινε δέκτης αποδοκιμασιών στο «Παρκ Ντε Πρενς» στο αμέσως επόμενο παιχνίδι και γενικότερα δεν περνάει και τις καλύτερες του μέρες. Κάτι που βλέπουν και οι πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα. Ήδη, μάλιστα, οι Τσάβι και Ντάνι Άλβες τον κάλεσαν να επιστρέψει. Όπως ακριβώς έκανε και ο Τζόρντι Άλμπα, σε συνέντευξη του στην «Cadena SER», τονίζοντας μάλιστα πως υπέφερε μετά την αποχώρηση του λόγω της φιλίας τους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι Άλμπα

Άλμπα: «Είναι δύσκολο να βλέπεις τον Μέσι με άλλη φανέλα, αλλά είναι ακόμα ο καλύτερος στον κόσμο»

Ο μπακ της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως δεν ήταν εύκολη υπόθεση ούτε για την ομάδα ούτε για τον Μέσι η μεταγραφή του στην Παρί. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να βλέπει τον Αργεντινό άσο με άλλη φανέλα. Ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο 34χρονος άσος θα είναι πολύ καλύτερος τη νέα σεζόν σε σχέση με φέτος. Κι εκεί ακριβώς ήταν που τόνισε πως θα ήθελε πάρα πολύ να τον έχει ξανά συμπαίκτη στους «μπλαουγκράνα», επισημαίνοντας πως θα «έδενε» υπέροχα στην εξαιρετική ομάδα που έχει φτιάξει ο Τσάβι.

«Δεν ήταν εύκολο για αυτόν, τους συμπαίκτες του ή τον σύλλογο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο το να τον βλέπεις με άλλη φανέλα, αλλά εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Του έχει απομείνει πολύ ποδόσφαιρο μέσα του και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος. Ο Μέσι είναι ο παίκτης με τον οποίο έχω συνεργαστεί καλύτερα και θα ήταν ωραίο να επέστρεφε. Τώρα έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, αλλά και πάλι θα ήταν εκπληκτικό (σ.σ το να γυρίσει). Υπέφερα πολύ μετά την αποχώρησή του καθώς είναι καλός φίλος», ανέφερε ο Άλμπα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ