ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Τα ισπανικά Μέσα θα έπρεπε να ντρέπονται για τον εαυτό τους»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ τα «έχωσε» στα ισπανικά Μέσα που τον κατακρίνουν αμέσως μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στην πρόκριση της Ουαλίας επί της Αυστρίας.

Μπέιλ: «Τα ισπανικά Μέσα θα έπρεπε να ντρέπονται για τον εαυτό τους»

Μόλις πριν από ένα καλοκαίρι ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν πραγματικά… ξένο σώμα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι σχέσεις του με τον Ζινεντίν Ζιντάν ήταν κάκιστες κι ο Ουαλός άσος αγωνιζόταν ελάχιστα. Κι ακόμα κι όταν συνέβαινε αυτό έμοιαζε το λιγότερο αδιάφορος στον αγωνιστικό χώρο. Ο δανεισμός του στην Τότεναμ, πάντως, έδειξε πως μόνο «τελειωμένος» δεν ήταν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αφού μέτρησε 16 γκολ σε 34 παιχνίδια. Την ίδια στιγμή η επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της ομάδας έμοιαζε με την κατάλληλη ευκαιρία «αναγέννησης» του. Κι ενώ όλα ξεκίνησαν ιδανικά, εντέλει πήραν μια άσχημη τροπή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, ο Μπέιλ ξεκίνησε βασικός στα τρία πρώτα ματς της σεζόν, αλλά τον Σεπτέμβριο τραυματίστηκε στο γόνατο κι έμεινε εκτός για δύο μήνες. Αμέσως μόλις επέστρεψε χτύπησε και στην γάμπα, μένοντας ακόμη ένα μήνα εκτός, για να κολλήσει σχεδόν αμέσως και κορονοϊό και να νιώσει ενοχλήσεις στην πλάτη που τον κράτησαν περίπου άλλον ένα μήνα μακριά από τα γήπεδα. Πλέον, ο έμπειρος άσος θεωρείται ξανά… ξένο σώμα στη Ρεάλ, μένοντας εκτός αποστολής και από το Clasico. Μάλιστα, ο ίδιος έχει δεχτεί αρκετό κράξιμο από τα ισπανικά Μέσα, με δημοσιογράφο της «Marca» μάλιστα να τον αποκαλεί «παράσιτο». Ωστόσο, ο 32χρονος έδωσε την απάντηση του μετά το εκπληκτικό ματς και τα δύο γκολ που πέτυχε με την εθνική Ουαλίας κόντρα στην Αυστρία και μιλώντας στο «SkySports» τόνισε πως τα ισπανικά Μέσα θα έπρεπε να ντρέπονται για όσα γράφουν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!




Μπέιλ: «Δεν χρειάζεται να στείλω κάποιο μήνυμα, θα ήταν χάσιμο χρόνου»

Αρχικά, ο Μπέιλ αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη της Ουαλίας που την φέρνει πλέον ένα «βήμα» μακριά από την πρώτη της πρόκριση σε Μουντιάλ μετά το 1958. Ο Ουαλός άσος τόνισε πως έπρεπε άπαντες να τα δώσουν όλα για τη μεγάλη πρόκριση, ενώ ανέφερε πως είχε πολλές κράμπες στο τέλος του ματς μετά από τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία. Στη συνέχεια ήταν που ρωτήθηκε για τον έξαλλο πανηγυρισμό του στο πρώτο γκολ και για το τι έλεγε στις κάμερες, αναφορικά με τα όσα είχαν γραφτεί για εκείνον στα ισπανικά Μέσα. Ο 32χρονος άσος επισήμανε πως δεν χρειάζεται να στείλει κάποιο μήνυμα γιατί θα ήταν χάσιμο χρόνο και ότι θα έπρεπε να ντρέπονται για τους εαυτούς τους όσοι έγραψαν κάποια άσχημα πράγματα για εκείνον, αν και τόνισε πως δεν είναι θυμωμένος.

«Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ξέραμε ερχόμενοι σε αυτό το μεγάλο ματς ότι έπρεπε να παίξουμε καλά. Έπρεπε να ψάξουμε βαθιά μέσα μας και να δούμε την εμπειρία μας στα μεγάλα ματς και ήταν το ιδανικό σενάριο. Μπορώ να εκτελέσω καλά ένα φάουλ αν παίζω και ήταν καλό που σκόραρα. Είχα κάποιες κράμπες στο τέλος το οποίο θεωρώ πως είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, θα τρέχω συνέχεια στο γήπεδο γι’ αυτή τη χώρα, όπως όλοι κάναμε σήμερα (σ.σ χθες). Κάναμε τη μισή δουλειά τώρα. To καλό είναι πως μπορούμε να απολαύσουμε τη νίκη γιατί ο τελικός είναι τον Ιούνιο. Και πάλι όμως θα είναι ένα δύσκολο ματς είτε με τη Σκωτία είτε με την Ουκρανία και θα είμαστε έτοιμοι.

Ειλικρινά δεν χρειάζεται να στείλω κάποιο μήνυμα (σ.σ στα ισπάνικά Μέσα). Θα ήταν απλά χάσιμο του χρόνου μου. Είναι αηδιαστικό αυτό που έγραψαν και θα έπρεπε να ντρέπονται για τους εαυτούς τους. Δεν είμαι καν θυμωμένος και δε χρειάζεται να πω περισσότερα», ανέφερε ο Μπέιλ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ