ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Ζορζίνιο: «Τα χαμένα πέναλτι με την Ελβετία θα με στοιχειώνουν για πάντα!»

Ο Ζορζίνιο δεν κρύφτηκε μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας και με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε πως τα χαμένα πέναλτι κόντρα στην Ελβετία στους ομίλους θα τον κυνηγούν για όλη του τη ζωή.

Ζορζίνιο: «Τα χαμένα πέναλτι με την Ελβετία θα με στοιχειώνουν για πάντα!»

Η περσινή σεζόν ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη για τον Ζορζίνιο από κάθε άποψη. Κι αυτό γιατί ο Ιταλός μέσος ήταν επιτυχημένος τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο. Με την φανέλα της Τσέλσι πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League, αναδεικνυόμενος μάλιστα και πολυτιμότερος παίκτης της UEFA. Παράλληλα, η επιτυχία του συνεχίστηκε και με την εθνική ομάδα της χώρας του. Με τη «Σκουάντρα Ατζούρα» έκανε ένα εξαιρετικό EURO και στο τέλος του πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό με την Αγγλία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η παρουσία του Ζορζίνιο στις επιτυχίες αυτές ήταν κομβική, αλλά ο ίδιος έγινε μοιραίος για την εθνική Ιταλίας σε δύο περιπτώσεις στα προκριματικά του Μουντιάλ. Κι αυτό γιατί στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Ελβετία αστόχησε δις σε πέναλτι, με την «Σκουάντρα Ατζούρα» να μένει ισόπαλη (0-0 εκτός, 1-1 εντός) και να τερματίζει δεύτερη, αναγκαζόμενη να παίξει μπαράζ με τη Βόρεια Μακεδονία. Κι εκεί είναι που συνέβη μια έκπληξη μεγατόνων (0-1), με τους Ιταλούς να ηττώνται και να μένουν εκτός. Ο 30χρονος μέσος μιλώντας στο «RAI» αμέσως μετά τον αποκλεισμό θυμήθηκε δακρυσμένος τα δύο πέναλτι του και τόνισε πως θα τον στοιχειώνουν σε όλη του τη ζωή.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!




Ζορζίνιο: «Μας λένε ότι πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να προχωρήσουμε, αλλά είναι δύσκολο»

Ο Ζορζίνιο τόνισε πως η Ιταλία κυριάρχησε στην αναμέτρηση αλλά δεν μπόρεσε να περάσει στο Μουντιάλ. Μάλιστα, έκανε λόγο για μικρά λάθη που δεν διορθώθηκαν στα προκριματικά κι οδήγησαν τελικά στον αποκλεισμό. Παράλληλα, ανέφερε πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τα πέναλτι που έχασε κόντρα στην Ελβετία, για τα οποία πονάει κάθε φορά που τα σκέφτεται. Τέλος, αναφέρθηκε στην δυσκολία που έχουν άπαντες στην εθνική Ιταλίας να σηκώσουν το κεφάλι και να προχωρήσουν μετά τον αποκλεισμό.

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι συνέβη. Πονάω τόσο πολύ. Δεν νομίζω ότι μας έλειπε η δημιουργικότητα, καθώς κυριαρχούσαμε στους αγώνες και δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς στα τελευταία παιχνίδια κάναμε μικρά λάθη και δεν μπορέσαμε να συνέλθουμε από αυτά. Αυτά έκαναν τη διαφορά.

Πονάω όταν σκέφτομαι τα χαμένα πέναλτι. Τα σκέφτομαι ακόμη και θα με στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής μου. Το να βγαίνεις μπροστά δύο φορές και να μην μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα και την χώρα σου είναι κάτι που θα το έχω μαζί μου για πάντα και με βαραίνει. Μας λένε ότι πρέπει να το κεφάλι και να συνεχίσουμε, αλλά είναι δύσκολο», ανέφερε ο Ζορζίνιο.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ