Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μπάσιμο» Ατλέτικο σε Ίντερ για τον Λαουτάρο
Home Page

«Μπάσιμο» Ατλέτικο σε Ίντερ για τον Λαουτάρο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να πλαισιώσει το Ζοάο Φέλιξ, με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να είναι ψηλά στη λίστα του συμπατριώτη του.

26.03.2022 | 12:36

Οι επιδόσεις του Λαουτάρο Μαρτίνεζ, έχουν κάνει πολλές ομάδες να ερίζουν για να τον κάνουν δικό τους. Μια από αυτές είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε που θέλει να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα.

Η φετινή σεζόν της Ατλέτικο δεν είναι και η καλύτερή της. Στο πρωτάθλημα πασχίζει να βρει το δρόμο για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο Champions League τα πηγαίνει καλύτερα, όμως την περιμένει η Μάντσεστερ Σίτι στους «8». Η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση.

Έτσι, σιγά σιγά, ο «Τσόλο» και το επιτελείο του έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Ένας από τους υποψήφιους που «παίζουν» δυνατά είναι ο φορ της Ίντερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ, βασικός στόχος της Ατλέτικο είναι να βρει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ζοάο Φέλιξ. Στο μπλοκάκι του Σιμεόνε, φιγουράρει το όνομα του Λαουτάρο. Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως ο Αργεντίνος τεχνικός έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον επιθετικό της Ίντερ.

Το έργο του δε θα είναι εύκολο, καθώς η Ατλέτικο δε παίζει μόνη της. Η Μπαρτσελόνα είναι επίσης υποψήφιος μνηστήρας. Είναι δεδομένο μάλιστα πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα προστεθούν ακόμη περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.

«Βράζουν» οι οπαδοί, φοβούνται νέο Λουκάκου

Στους οπαδούς των «νερατζούρι» κυριαρχεί αναβρασμός. Κανένας τους δε μπορεί να ξεχάσει εύκολα το περσινό Καλοκαίρι. Εκεί που η Ίντερ ως πρωταθλήτρια, αναγκάστηκε να πουλήσει τα δυο κορυφαία της ονόματα.

Ρομέλο Λουκάκου και Ασράφ Χακίμι έφυγαν από το Μιλάνο. Όχι γιατί η Ίντερ δε τους ήθελε, αλλά γιατί δε μπορούσε να τους κρατήσει. Το γνωστό πρόβλημα των Κινέζων ιδιοκτητών της δεν επέτρεψαν στο σύλλογο να τους διατηρήσει στο δυναμικό του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Οι συνθήκες δεν είναι πλέον οι ίδιες, όμως σε καμία περίπτωση δε θέλουν να δουν τον 24χρονο να αποχωρεί από το Μιλάνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version