ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αϊντχόφεν

Εποχή Φαν Νίστελροϊ από του… χρόνου στην Αϊντχόφεν! (pic)

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ανακοινώθηκε από την Αϊντχόφεν ως ο νέος της προπονητής από την επόμενη σεζόν, αντικαθιστώντας τον Ρότζερ Σμιντ και υπογράφοντας ως το καλοκαίρι του 2025.

Εποχή Φαν Νίστελροϊ από του… χρόνου στην Αϊντχόφεν! (pic)

Το πρώτο του βήμα σε πάγκο πρώτης ομάδας πραγματοποιεί ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Κι αυτό γιατί το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε πως ο Ολλανδός τεχνικός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από τη νέα σεζόν. Ο 45χρονος εργαζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα νέων του συλλόγου, όπως και στην εθνική Ολλανδίας ως βοηθός προπονητή. Φυσικά, ο ίδιος εργάζεται ήδη εδώ και κάμποσα χρόνια στην PSV. Βλέπετε, ήδη από το 2018 ως και την περσινή σεζόν ήταν προπονητής του τμήματος κ-19 του συλλόγου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πλέον ο Φαν Νίστελροϊ θα αντικαταστήσει τον Ρότζερ Σμιντ, που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι του 2020. Ο Γερμανός τεχνικός ήταν στα πλάνα της PSV να παραμείνει, αλλά οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμφωνία για την ανανέωση του κι έτσι ανακοινώθηκε η αποχώρηση του από τον σύλλογο. Τη θέση του θα αναλάβει, πλέον, ο Ολλανδός προπονητής που υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 στην πρώτη του προπονητική προσπάθεια.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Οι πρώτες δηλώσεις του Φαν Νίστελροϊ και οι στόχοι της νέας σεζόν

Φυσικά, ο Φαν Νίστελροϊ θα ελπίζει να είναι η προπονητική του καριέρα το ίδιο πετυχημένη με την ποδοσφαιρική του. Άλλωστε, πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων Ολλανδών επιθετικών στην ιστορία. Ο 45χρονος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε αρχικά πως δεν ήταν σίγουρος αν είναι άμεσα έτοιμος για να αναλάβει την πρώτη ομάδα. Ωστόσο, τόνισε πως μετά από συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου κατάλαβε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Τέλος, δήλωσε ενθουσιασμένος για την ευκαιρία και επισήμανε πως στόχος είναι το στόχος μιας δυνατής ομάδας μακροπρόθεσμα.

«Δούλεψα αρκετά με τον Τουν Γκέρμπραντς, τον τζένεραλ μάνατζερ της PSV, τις τελευταίες σεζόν. Ήμουν πεπεισμένος ότι μπορώ να ακολουθήσω μια πιο επαγγελματική προπονητική καριέρα και αρχικά θεωρούσα πως ήθελα έναν ακόμα χρόνο εμπειρία. Ωστόσο, κάποιες φορές τα πράγματα παίρνουν το δρόμο σου και καταλαβαίνεις ότι η ζωή δεν είναι πάντα τόσο διαχειρίσιμη.  Αυτή πλέον είναι η σωστή στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα.

Κάποια λίγα πράγματα πήραν το δρόμο τους τους τελευταίους μήνες. Η πρόσληψη του Μάρσελ Μπραντ ως τζένεραλ μάνατζερ της Αϊντχόφεν και η συζήτηση που είχαμε ήταν το τελευταίο σπρώξιμο για να πάρω μια συνειδητή απόφαση. Η PSV είναι έτοιμη να μπει σ’ έναν καινούργιο δρόμο το καλοκαίρι και είμαι έτοιμος να αποτελέσω κομμάτι του.  Οι συζητήσεις που είχα με την διοίκηση ενίσχυσαν την ιδέα μου ότι είμαστε φιλόδοξοι και θέλουμε να φτιάξουμε κάτι σπέσιαλ μακροπρόθεσμα. Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω την Αϊντχόφεν», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Φαν Νίστελροϊ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ