ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα «κλέβει» ταλεντάρα της Μπάγερν! (vid)

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 16χρονο Κενάν Γιλντίζ, που θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Μπάγερν Μονάχου, επιθυμώντας να τον «κλέψει» από εκείνη.

Η Μπαρτσελόνα «κλέβει» ταλεντάρα της Μπάγερν! (vid)

Κυρίως η περσινή, αλλά κι ένα μέρος της φετινής σεζόν βρήκαν την Μπαρτσελόνα σε μια περίεργη συνθήκη. Βλέπετε, πέρσι στο αγωνιστικό κομμάτι οι μπλαουγκράνα» τερμάτισαν τρίτοι στη La Liga, παλεύοντας ως ένα σημείο για τον τίτλο. Μια θέση που έχουν και τη φετινή σεζόν, όντας βέβαια καιρό τώρα μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου. Κι αυτό βρίσκονται στο -12 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ματς περισσότερο. Την ίδια στιγμή, οι οικονομικές συνθήκες του συλλόγου δεν είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση. Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι, αλλά και η αιτία να οδηγηθούν οι Καταλανοί σε μια κατάσταση επιστροφής στις… ρίζες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, ήδη από πέρσι, η Μπαρτσελόνα στράφηκε στις ακαδημίες της, αναζητώντας νέους «αστέρες» από τα… σπλάχνα της. Παράλληλα, κοιτάζει όλο και περισσότερο την αγορά των νεαρών παικτών. Κάτι που έχει φέρει μια αλλαγή στην συνολική μεταγραφική στρατηγική της. Πλέον, οι Καταλανοί αναζητούν νέους παίκτες, που θα είναι εξελίξιμοι μελλοντικά για να «χτίσουν» την ομάδα του μέλλοντος. Γι’ αυτό και σύμφωνα με το «Sky Germany» προσπαθεί να «κλέψει» τον 16χρονο Κενάν Γιλντίζ από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η «κλοπή» που κοιτάζει η Μπαρτσελόνα και το πλάνο της Μπάγερν να κρατήσει τον Γιλντίζ

Το γερμανικό Μέσο αναφέρει πως ήδη άνθρωποι της Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του νεαρού μεσοεπιθετικού. Μάλιστα, η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Γιλντίζ, είναι εκπρόσωπος και των Φεράν Τόρες και Πέδρι, οπότε υπάρχει μια περισσότερο άνεση στις συζητήσεις. Φυσικά, οι διαπραγματεύσεις γίνονται με την λογική ο 16χρονος να αποκτηθεί το καλοκαίρι και να βρεθεί στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου, αλλά και να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, εφόσον δείξει ότι έχει τις δυνατότητες.

Ωστόσο, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου, που θεωρούν ότι ο Γιλντίζ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών τους και θέλουν τόσο να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, όσο και να τον προωθήσουν. Άλλωστε, ήδη ο νεαρός άσος αγωνίζεται σε μεγαλύτερο ηλικιακό γκρουπ από αυτό που έπρεπε να βρίσκεται. Πλέον, αναμένεται να βρεθεί και στη δεύτερη ομάδα των Βαυαρών, με την γερμανική ομάδα να θεωρεί πως έτσι θα μπορέσει να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα καραδοκεί και περιμένει να «κλέψει» τον νεαρό άσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ