ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Κουνάει «μαντήλι» από την Τσέλσι ο Βέρνερ!

Ο Τίμο Βέρνερ δεν διασκεδάζει τον χρόνο του στην Τσέλσι και φέρεται αποφασισμένος να φύγει, με τους «μπλε» να τον παραχωρούν με τιμή... όσο όσο.

Κουνάει «μαντήλι» από την Τσέλσι ο Βέρνερ!

Η έλευση του Τίμο Βέρνερ το περασμένο καλοκαίρι αντιμετωπίστηκε με περίσσιο ενθουσιασμό από τον κόσμο της Τσέλσι. Άλλωστε, ο Γερμανός φορ προερχόταν από μια εκπληκτική τετραετία με τη φανέλα της Λειψίας. Οι εμφανίσεις του αυτές, εξάλλου, έπεισαν τους «μπλε» να δαπανήσουν 55 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν επ’ ουδενί όπως τα περίμενε η κάθε εμπλεκόμενη πλευρά. Κι αυτό γιατί ο 25χρονος φορ ουσιαστικά δεν μπόρεσε να «κολλήσει» σε κανένα σημείο στους ρυθμούς της Premier League. Μέτρησε 12 τέρματα σε 52 παιχνίδια κι έγινε… viral για τις χαμένες του ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η Τσέλσι προχώρησε στην απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου το καλοκαίρι. Φυσικά, η έλευση του Βέλγου φορ είχε αρνητικό αντίκτυπο στην καριέρα του Βέρνερ. Βλέπετε, ο Γερμανός φορ είτε αγωνίζεται λίγο, είτε στα άκρα της επίθεσης, αντί για την κορυφή. Κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα του, αφού φέτος μετράει μόλις 7 γκολ και 4 ασίστ σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Εδώ και καιρό ο Γερμανός κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του και σύμφωνα με το «Sport1» πιέζει την Τσέλσι για να αποχωρήσει, με την αγγλική ομάδα να τον δίνει με λιγότερα χρήματα απ’ όσα δαπάνησε.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Βέρνερ

Οι απαιτήσεις της Τσέλσι για Βέρνερ και το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλουν να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Άλλωστε, ο Βέρνερ κατανοεί πως δεν πρόκειται να έχει τον ρόλο του βασικού επιθετικού στην Τσέλσι. Κάτι που συμβαίνει στην εθνική Γερμανίας για παράδειγμα, όπου ως φορ μετράει έξι γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια. Έτσι κι ο ίδιος από την μεριά του πιέζει τους «μπλε» να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι. Κάτι που και η αγγλική ομάδα επιθυμεί, ζητώντας πλέον ένα ποσό περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσει.

Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή εξαιτίας του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του συλλόγου, η Τσέλσι δεν μπορεί ακόμα να διαπραγματευτεί μια πιθανή πώληση του Βέρνερ. Ωστόσο, ήδη οι εκπρόσωποι του Γερμανού άσου βρίσκονται σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ντόρτμουντ είναι αυτή που έχει δει πιο «θερμά» την περίπτωση του,  αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Έρλινγκ Χάαλαντ, που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι απολαβές του, ύψους 16 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, αποτελούν ένα «αγκάθι» για τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Πάντως, δεν αποκλείεται να μειώσει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να επιστρέψει στην Γερμανία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ