ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

«Ραντεβού» μ’ ένα μυθικό ρεκόρ ο Κριστιάνο στο Μουντιάλ! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την Πορτογαλία στην τελική φάση του Μουντιάλ κι έχει την ευκαιρία, αν βρει δίχτυα εκεί, να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με γκολ σε 10 σερί μεγάλες διοργανώσεις.

«Ραντεβού» μ’ ένα μυθικό ρεκόρ ο Κριστιάνο στο Μουντιάλ! (pic)

Το καλοκαίρι που πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πράξη τη μεγάλη επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρότι βρέθηκε μια «ανάσα» από την συμπολίτισσα Σίτι, ένα τηλεφώνημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Έτσι ο 37χρονος άσος έγινε και πάλι «κόκκινος διάβολος» με στόχο μόνο την κορυφή. Εκεί απ’ όπου η νυν ομάδα του απέχει από τη σεζόν 2012/13, όταν κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος σουπερ σταρ ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν κι έδειξε έτοιμος ακόμα και να πετύχει άμεσα, αλλά η απόδοση του έπεσε για ένα μικρό διάστημα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σ’ εκείνο ακριβώς το σημείο της σεζόν ο Κριστιάνο δέχτηκε δριμεία κριτική. Άλλες φορές δίκαιη κι άλλες φορές παντελώς άδικη. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όμως, άρχισε σιγά σιγά να δίνει τις «απαντήσεις» του. Αρχικά, το έκανε με το χατ τρικ του κόντρα στην Τότεναμ (3-2), ακριβώς πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Έπειτα, βέβαια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στην πρόκριση των Πορτογάλων στο Μουντιάλ, ασχέτως αν δεν βρει δίχτυα. Έτσι, ο 37χρονος άσος θα βρεθεί στην 10η μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του κι αν σκοράρει σε αυτήν θα γράψει ξανά ιστορία. Κι αυτό γιατί θα γίνει ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα έχει βρει δίχτυα σε 10 σερί διοργανώσεις.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Που «έσπασε» το σερί του Γκιάν και η ευκαιρία του Κριστιάνο

Το εν λόγω ρεκόρ ως το Μουντιάλ του Κατάρ, ο Κριστιάνο το μοιράζεται με τον Ασαμόα Γκιάν. Βλέπετε, αμφότεροι έχουν καταφέρει να χριστούν σκόρερ σε 9 διαδοχικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Από τη μια ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξεκίνησε από το Euro του 2004, όταν κι έφτασε ως τον τελικό και ηττήθηκε από την Ελλάδα, βρίσκοντας δίχτυα σταθερά μέχρι και το περασμένο Euro, έχοντας κατακτήσει εντωμεταξύ τη διοργάνωση του 2016, η οποία είναι και ο μοναδικός τίτλος του με το εθνόσημο.

Από την άλλη ο Γκανέζος επιθετικός ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και φτάνοντας μέχρι και το Κόπα Άφρικα του 2017 σκόραρε σε εννιά σερί διοργανώσεις. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στην ίδια διοργάνωση δύο χρόνια αργότερα, χάνοντας το ρεκόρ του. Πλέον, ο Κριστιάνο είναι αυτός που έχει την ευκαιρία, αν πετύχει έστω ένα τέρμα, να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν σ’ ένα ποδοσφαιρικό επίτευγμα. Κάτι που πλέον τείνει να γίνει… συνήθεια για τον ίδιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ