ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Κριστιάνο Ρονάλντο: Άλλαξε τη μοίρα της εθνικής Πορτογαλίας μια για πάντα! (stats)

Ούτε ένα μεγάλο τουρνουά δεν έχει χάσει η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας από την ώρα και τη στιγμή που μπήκε σε αυτή ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Άλλαξε τη μοίρα της εθνικής Πορτογαλίας μια για πάντα! (stats)

Είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Για πολλούς μιλάμε για τον πρώτο των πρώτων. Το σίγουρο είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει -και πετυχαίνει- τόσα πράγματα στην καριέρα του που εύκολα κανείς μπορεί να χάσει το μέτρημα. Να χάσει την μπάλα. Σίγουρα, όμως, όχι εκείνος.

Ακόμα και στα 37 του ο έμπειρος στράικερ κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο σε συλλογικό επίπεδο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά και με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας. Στο κρίσιμο ματς που παιζόταν το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ έδωσε την ασίστ σε ένα από τα δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες.

Παράλληλα, απείλησε με τα σουτ του την αντίπαλη εστία. Δεν σημείωσε κάποιο τέρμα. Ας είναι. Ο Κριστιάνο θα δώσει το «παρών» σε ακόμη ένα μεγάλο ραντεβού με τους Ίβηρες. Ο έμπειρος επιθετικός θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του (από τα πόδια του συγκεκριμένα) για να φτάσει στην κορυφή του κόσμου. Πράγμα όχι και τόσο εύκολο εδώ που τα λέμε.

Ωστόσο, όπως έχει δείξει η ιστορία, αλλά και ο ίδιος ο «CR7» με εκείνον σε μία ομάδα όλα είναι πιθανά. Και τίποτα δεν είναι ενδεχομένως τόσο… τρελό όταν η μπάλα πάει στα δικά του πόδια που μας έχουν χαρίσει τόσες και τόσες μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; «Άχαστη» από τα μεγάλα τουρνουά η Πορτογαλία με τον Κριστιάνο!

«Άχαστη» από τα μεγάλα τουρνουά η Πορτογαλία με τον Κριστιάνο!

Σύμπτωση; Τύχη; Μάλλον τίποτα από αυτά τα δύο. Κριστιάνο Ρονάλντο; Τότε σίγουρα ναι! Από την εποχή που ο σούπερ σταρ της εθνικής Πορτογαλίας φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο μέχρι και σήμερα οι Ίβηρες έχουν δώσει το «παρών» σε όλα τα Euro και σε όλα τα Mundial που έχουν γίνει!

Σίγουρα δεν οφείλεται μόνο σε εκείνον. Αλλά σίγουρα και εκείνος παίζει ένα πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η Πορτογαλία μόνο… σίγουρη δεν ήταν στα μεγάλα ραντεβού.

Μιας και πριν την εποχή του Κριστιάνο οι Ίβηρες είχαν συμμετάσχει σε μόλις τρία Παγκόσμια Κύπελλα από τα 17! Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τα Euro. Με την Πορτογαλία να βλέπει από τον… καναπέ τα οκτώ από τα 11!

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με βασικό πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πορτογαλίας, το σύνολο του Φερνάντο Σάντος κατέκτησε το Euro του 2016! Κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ ξανά στο παρελθόν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ