ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Ενρίκε: «Είμαστε η Ισπανία και πάμε να τους… φάμε όλους!»

Ο Λουίς Ενρίκε αναφέρθηκε στην κλήρωση του Μουντιάλ κι έδωσε το... σύνθημα αισιοδοξίας, τονίζοντας πως η Ισπανία μπορεί να τους κερδίσει όλους στη διοργάνωση.

Ενρίκε: «Είμαστε η Ισπανία και πάμε να τους… φάμε όλους!»

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση των τελευταίων ετών η Ισπανία συγκαταλέγεται στα φαβορί για το τρόπαιο. Βλέπετε, τα «χρυσά» χρόνια των Ισπανών από το 2008 ως και το 2012, όταν και κατέκτησαν ένα Μουντιάλ και δύο Euro, έφεραν πολύ ψηλά τον πήχη για την «φούρια ρόχα». Κάτι που ισχύει ουσιαστικά και για το Μουντιάλ του Κατάρ, που θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Άλλωστε, ο ομοσπονδιακός της προπονητής, Λουίς Ενρίκε, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει πως θα αποχωρούσε σε περίπτωση αποτυχίας. Κάτι που δείχνει πόσο πιστεύει στην ομάδα που έχει και σε μια ενδεχόμενη διάκριση.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Κάτι που ουσιαστικά φάνηκε και αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ. Η Ισπανία κληρώθηκε με την Γερμανία σ’ ένα σούπερ ντέρμπι, αλλά και την Ιαπωνία, ενώ ο τρίτος της αντίπαλος θα προκύψει από το μπαράζ της Κόστα Ρίκα με τη Νέα Ζηλανδία. Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την κλήρωση ο Ενρίκε είχε όρεξη για… καζούρα. Γι’ αυτό και αρχικά τόνισε πως πρόκειται για… εύκολο όμιλο αφού είχε τη Γερμανία. Παράλληλα, τόνισε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως αυτός και οι παίκτες του πάνε να τους «φάνε» όλους στο Μουντιάλ, βάζοντας ως στόχο το τρόπαιο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γιουνάιτεντ Ενρίκε

Ενρίκε: «Θα είναι δυνατός όμιλος, πάμε να το απολαύσουμε»

Ο Ενρίκε αρχικά ανέλυσε τα «πάντσερ». Παράλληλα, τόνισε πως η Ισπανία θα αγωνιστεί με το δικό της πλάνο και στυλ και θα πάει για να διασκεδάσει τη συμμετοχή της. Μάλιστα, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την ομάδα που έχει στα χέρια του και τόνισε πως η «φούρια ρόχα» μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Τέλος, ο Ισπανός τεχνικός ανέλυσε και τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Εκεί επισήμανε πως η Ιαπωνία είναι σκληροτράχηλη ομάδα, ενώ για τον τρίτο αντίπαλο ανέφερε πως θα είναι δύσκολο ματς. Κι αυτό γιατί κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη.

«Είναι εύκολο, έτσι δεν είναι; Με τη Γερμανία; Θα είναι όλα πολύ όμορφα, θα είναι ένας δυνατός όμιλος μ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο και θα το απολαύσουμε. Δεν παίζεις, άλλωστε, συχνά σ’ ένα Μουντιάλ. Θα συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε αυτό που είμαστε ως ομάδα, το στυλ μας είναι πολύ ξεκάθαρο όπως και η ιδέα μας για το παιχνίδι. Είναι περίπλοκο για όποιον μας αντιμετωπίζει και δύσκολο να μας νικήσει. Ο καθένας μπορεί να μας κερδίσει και μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα. Μια πιο δύσκολη κλήρωση μπορεί να σε ξαφνιάσει αργότερα στη διοργάνωση. Κανείς δεν ξέρει τις επιλογές που θα γίνουν εκείνο τον μήνα, αυτό που μοιάζει στην αρχή εύκολο, μπορεί να δυσκολέψει αργότερα. Τώρα είναι ώρα να το διασκεδάσουμε και να είμαστε αισιόδοξοι.

Η Γερμανία είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, που έχει αλλάξει προπονητή, έχοντας έναν κορυφαίο τεχνικό στον πάγκο και βλέπουμε ήδη ότι οι αριθμοί τους έχουν βελτιωθεί. Βρίσκονται και αυτοί σε μια περίοδο ανανέωσης, αλλά είμαστε η Ισπανία, η έβδομη ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη και πάμε να τους φάμε όλους. Δεν ξέρω καλά την Ιαπωνία αλλά θα είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Όσον αφορά την τέταρτη ομάδα του ομίλου, από την εμπειρία μου, γνωρίζω πως κανένα πρώτο ματς σε μεγάλο τουρνουά δεν είναι εύκολο», ανέφερε ο Ενρίκε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ