ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Στο μυαλό του Ντιμπάλα υπάρχει και η Μπαρτσελόνα!

Δεν είναι μόνο η Ατλέτικο Μαδρίτης που ενδιαφέρει τον Πάουλο Ντιμπάλα, αλλά και η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Στο μυαλό του Ντιμπάλα υπάρχει και η Μπαρτσελόνα!

Έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες. Ο Πάουλο Ντιμπάλα το καλοκαίρι που θα έρθει πρόκειται να μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους. Οι δύο πλευρές όσο και αν έκατσαν και μίλησαν δεν κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή», προκειμένου να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Έτσι, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που θα μπορούν να τον αποκτήσουν, χωρίς να δώσουν ούτε ένα ευρώ. Αλλά το θέμα δεν είναι τόσο αυτό.

Το θέμα και το πιο σημαντικό είναι που θέλει ο ίδιος να συνεχίσει την καριέρα του. Όλα δείχνουν πως πολλές πιθανότητες συγκεντρώνουν ομάδες από τη La Liga. Ήδη δημοσιεύματα τον έχουν συνδέσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έκανε γνωστό πως στο μυαλό του έμπειρου χαφ βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα.

Άλλωστε οι Καταλανοί έχουν δείξει -ειδικά πρόσφατα- ότι τους ενδιαφέρουν πολύ οι ελεύθεροι παίκτες. Κάτι που δεν αποκλείεται να συνεχίσουν και το καλοκαίρι που έρχεται, ώστε να μην επιβαρυνθούν οικονομικά τόσο πολύ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; ΝτιμπάλΠεριζήτητος ο Ντιμπάλα το καλοκαίρι που έρχεται!

Περιζήτητος ο Ντιμπάλα το καλοκαίρι που έρχεται!

Από την εξίσωση των ομάδων που ήθελαν και είχαν δείξει κάποια στιγμή ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα ήταν και μερικές από την Premier League.

Ειδικά το καλοκαίρι του 2019 ο Αργεντινός άσος έφτασε πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου με τις φήμες εκείνης της εποχής να τον συνδέουν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για την ώρα οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν δείχνουν ενδιαφέρον για εκείνον. Κάτι που μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

Ωστόσο, μάλλον αυτό δεν ισχύει τόσο για την Άρσεναλ όσο και για την Τότεναμ που έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα για το καλοκαίρι που έρχεται τον Πάουλο Ντιμπάλα. Άλλωστε τέτοιοι παίκτες με τόσα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους μπορούν να κάνουν σχεδόν παντού -πάντα υπό τις κατάλληλες αγωνιστικές συνθήκες- τη διαφορά!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ