ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τζέιμι Βάρντι: Οι θρύλοι δεν φεύγουν ποτέ!
Ο Καφού μίλησε – «Έδειξε» τον κορυφαίο μπακ του πλανήτη
Πέπε – Κριστιάνο: Η «σφαλιάρα» στην Μπαρτσελόνα που άλλαξε την… ιστορία (pic)
Κρίση στην Ίντερ τη χειρότερη στιγμή (stats)
Βάρντι: Ράγισε καρδιές – Το αντίο στη Λέστερ… μας λύγισε! (vid)
Απίθανο σκηνικό στο Ίντερ – Μίλαν: Ο Ιντζάκι «διέταξε» τον 4ο διαιτητή να μην δώσει καθυστερήσεις (vid)
Έκτακτο: Τέλος εποχής για τον Βάρντι – Αποχωρεί από τη Λέστερ!
H ελίτ του ποδοσφαίρου και στη μέση ο Μίλος Κέρκεζ
Ρεάλ: Οι τέσσερις «βιονικοί» – Οι μοναδικοί που δεν έχουν τραυματιστεί!
Δεν… μάσησε ο Μανδάς στη Γένοβα – Δέχθηκε καπνογόνο στην πλάτη
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Η προϊστορία μίλησε και έδειξε το φαβορί
Όλα στραβά στη Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει για μήνες τον Καμαβινγκά
Έκπληξη Νέβιλ: «Αυτήν την ομάδα θέλω για νικήτρια του Champions League»
Ο Αντσελότι… τράβηξε το αυτί του Έντρικ
Το ηχηρό μήνυμα του Αρτέτα στους οπαδούς ενόψει Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Ο άνθρωπος συνώνυμο του «απευθείας φάουλ» χτύπησε ξανά (vid)

Ο μέσος της Σουθάμπτον, Τζέιμς Γουόρντ Πράους, σκόραρε ένα ακόμη απευθείας φάουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, αυξάνοντας το λογαριασμό του.

Ο άνθρωπος συνώνυμο του «απευθείας φάουλ» χτύπησε ξανά (vid)

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δύσκολα θα βρεις ένα σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ. Ροναλντίνιο, Μπέκαμ, Πίρλο, Ζουνίνιο και όχι μόνο ήταν παίκτες «λεφτά στην τράπεζα» όταν επρόκειτο για εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο, όλοι τους έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να μην είναι το πιο εμπορικό όνομα αλλά μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι ο καλύτερος εκτελεστής φάουλ της εποχής του. Αναφερόμαστε βέβαια στον μέσο της Σαουθάμπτον, Τζέιμς Γούρντ Πράους.

O 27χρονος ποδοσφαιριστής το έκανε ξανά. Κόντρα στη Λιντς Γιουνάιτεντ πέτυχε ένα ακόμη γκολ με απευθείας φάουλ στο ισόπαλο 1-1 των δύο ομάδων. Ειδικότερα, με ένα μακρινό χτύπημα φάουλ στο 49ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Μεσλιέ να μην έχει κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Έτσι, σκόραρε για 13η φορά με απευθείας φάουλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Επομένως, βρίσκεται στη 2η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Ο μόνος που τον ξεπερνάει είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με 18 γκολ από φάουλ.

Ο Γουόρντ Πράους ξεπερνάει σπουδαία ονόματα, όπως είναι ο Τιερί Ανρί (12) και ο Τζιανφράνκο Ζόλα (12). Ας σημειωθεί ότι ο Άγγλος έχει σκοράρει τα περισσότερα φάουλ από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν από κάθε άλλο παίκτη (7).

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;




Ο Πεπ τον αναγνώρισε ως τον κορυφαίο εκτελεστή

Παραμονές της φετινής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, είχε ρωτηθεί για τον Γουόρντ Πράους. Ο ίδιος δε είχε διστάσει τότε να τον χαρακτηρίσει τον κορυφαίο εκτελεστή φάουλ στον κόσμο

«Είναι ο καλύτερος εκτελεστής που έχω δει ποτέ, αυτή τη στιγμή στον κόσμο Κανένας παίκτης δεν είναι καλύτερος εκτελεστής από τον Γουόρντ Πράους. Είναι τόσο καλός. Ίσως μας λείπει λίγο ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Ένας παίκτης που προσαρμόζεται στην ίδια θέση, είναι ομαδικός, έχει εξαιρετική ποιότητα τόσο χωρίς τη μπάλα, όσο και με την μπάλα και καταλαβαίνει το παιχνίδι. Σε όλα τα στημένα είναι εξαιρετικός. Πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή» είπε στη συνέντευξη τύπου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ