ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

«Πάρτι» της Μπάγερν στο Φράιμπουργκ και +9 στην κορυφή! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου δεν... ζορίστηκε ιδιαίτερα στην έδρα της Φράιμπουργκ (4-1), έφυγε στο +9 από την Ντόρτμουντ και πλέον περιμένει «δώρο» της Λειψίας για να αυξήσει τη διαφορά στην κορυφή.

«Πάρτι» της Μπάγερν στο Φράιμπουργκ και +9 στην κορυφή! (vid)

Ξανά στις… ράγες του φαίνεται πως μπήκε το «τρένο» της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί δεν είχαν όρεξη για «αστεία» στην έδρα της της Φράιμπουργκ την οποία διέλυσαν με 4-1. Έτσι, ξέφυγαν στο +9 από την Ντόρτμουντ στην κορυφή της Bundesliga. Βρήκε δίχτυα ο Γκορέτσκα στην επιστροφή του έπειτα από ένα δίμηνο, σκόραραν και οι Γκνάμπρι, Κομάν, Σάμπιτζερ. Περιμένει «δώρο» από τη Λειψία η ομάδα του Μονάχου για να αυξήσει τη διαφορά στην κορυφή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Σβηστό» το πρώτο μέρος

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα και η Μπάγερν ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 13′. Από εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ, ο Νιανζού σηκώθηκε ψηλά και πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ωστόσο, σταδιακά ο ρυθμός έπεσε, με τους Βαυαρούς να έχουν την κατοχή, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Φλέκεν.

Κάπως έτσι κύλησαν τα εναπομείναντα λεπτά με την Μπάγερν να έχει την πρωτοβουλία, χωρίς να απειλεί. Η Φράιμπουργκ από την άλλη κρατούσε με σχετική άνεση το μηδέν στην εστία της, ενώ την ίδια στιγμή αναζητούσε την ευκαιρία της στην κόντρα. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

«Πολυβόλο» στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν

Ο ρυθμός του δευτέρου μέρους δεν άλλαξε αισθητά, αλλά η Μπάγερν στην πρώτη της καλή στιγμή στο 57′ πήρε το προβάδισμα. Από εκτέλεση φάουλ του Κίμιχ, ο Φλέκεν έκανε τραγική έξοδο κι ο Γκορέτσκα με κεφαλιά έκανε το 1-0! Μάλιστα, οι Βαυαροί πλησίασαν σε ακόμα ένα γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα. ο Ο Μίλερ συνεργάστηκε ωραία με τον Κομάν, αλλά ο Φλέκεν τον νίκησε στο τετ-α-τετ από πλάγια. Ωστόσο, μόλις στο 62′ η Φράιμπουργκ ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα. Από όμορφη πάσα του Γκίντερ, ο Πέτερσεν που μετρούσε λίγα δευτερόλεπτα στο ματς πλάσαρε σωστά τον Νόιερ για το 1-1!

Η Μπάγερν ενέτεινε την πίεση της και τελικά πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 73′. Από μπαλιά του Ερνάντες ο Γκνάμπρι έκανε άψογο κοντρόλ, «άδειασε» τον Σλότερμπεκ και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1! Οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν τη στιγμή τους για να ισοφαρίσουν. Ο Γκρίφο βρήκε με ωραία πάσα τον Χέλερ που σούταρε στην κίνηση, αλλά ο Νόιερ μπλόκαρε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, οι Βαυαροί σκόραραν και πάλι. Ο Κόμαν πήρε την μπάλα από τα αριστερά, συνέκλινε και με δυνατό σουτ έκανε το 3-1! Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και πάλι δίχτυα στο 96′. Έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Φλέκεν, ο Γκνάμπρι έστρωσε για τον Σάμπιτσερ που πλάσαρε για το τελικό 4-1!

Με τη νίκη αυτή η Μπάγερν Μονάχου έφτασε τους 66 βαθμούς σε 28 αγωνιστικές και έφτασε στο +9 από την δεύτερη Ντόρτμουντ που έχει ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη η Φράιμπουργκ έμεινε στους 45 βαθμούς σε 28 ματς και την έκτη θέση, χάνοντας την ευκαιρία να πατήσει στην τετράδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Γκούλντε (84′ Τζεόνγκ), Λάινχαρτ, Σλότερμπεκ, Σμίντ, Χέφλερ, Έγκεσταϊν (84′ Χάμπερερ), Γκίντερ, Σαλάι (62′ Πέτερσεν), Γκρίφο, Χέλερ (84′ Βάισχαουπτ).

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ (72′ Γκνάμπρι), Νιανζού, Ουπαμεκανό, Ερνάντες, Κίμιχ, Γκορέτσκα (62′ Τολίσο [86′ α.α Ζίλε]), Σανέ, Μίλερ, Κομάν (86′ Σάμπιτζερ), Λεβαντόφσκι (62′ Μουσιάλα).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ