ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Πρέπει να… ξηλωθεί για τον Λεβαντόφσκι η Μπάρτσα! (vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί τον πρώτο στόχο της Μπαρτσελόνα για την επίθεση της, με την Μπάγερν Μονάχου να κάνει γνωστές τις υψηλές απαιτήσεις της για να παραχωρήσει τον Πολωνό.

Πρέπει να… ξηλωθεί για τον Λεβαντόφσκι η Μπάρτσα! (vid)

Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο. Κάτι το οποίο ο Πολωνός φορ επιβεβαιώνει συνεχώς με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του. Μόλις την περασμένη σεζόν μέτρησε 48 γκολ σε 40 παιχνίδια, οδηγώντας την Μπάγερν Μονάχου στην κατάκτηση της Bundesliga. Μάλιστα, τα 41 από αυτά τα τέρματα (σε 29 ματς) τα πέτυχε στο πρωτάθλημα, παίρνοντας το απόλυτο ρεκόρ σε μια σεζόν από τον Γκερντ Μίλερ. Έτσι, πολλοί θεώρησαν πως ο έμπειρος φορ έπρεπε να λάβει την Χρυσή Μπάλα, η οποία τελικά κατέληξε στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως δεν… ξενέρωσε τον Λεβαντόφσκι. Κι αυτό γιατί ο ίδιος συνεχίζει να βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και φέτος. Γι’ αυτό και ήδη μετράει 45 γκολ σε μόλις 37 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τη στιγμή που ο ίδιος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, όμως, το μέλλον του στην Μπάγερν Μονάχου είναι στον «αέρα». Με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2023, ο ίδιος μπαίνει στην τελευταία του σεζόν κι ακόμα δεν έχει ανανεώσει. Μάλιστα, δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα τον συνδέουν έντονα με την Μπαρτσελόνα. Το ίδιο κάνει και η «Sport», η οποία μάλιστα αποκαλύπτει πως ήδη η γερμανική ομάδα έχει κάνει γνωστές τις απαιτήσεις της για τον παίκτη, οι οποίες φτάνουν τα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λεβαντόφσκι

Πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις της Μπάγερν για τον Λεβαντόφσκι

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο ίδιος ο Λεβαντόφσκι έχει «ψηθεί» να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί θέλει να αγωνιστεί στην Ισπανία, θεωρώντας πως ο κύκλος του στην Μπάγερν Μονάχου έχει πλέον κλείσει. Οι «μπλαουγκράνα» έμαθαν για την επιθυμία του Πολωνού φορ και ήδη το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους του. Μάλιστα, οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων ετών, όπως ακριβώς θέλει ο έμπειρος άσος.

Ωστόσο, περιμένουν από τον Λεβαντόφσκι να πιέσει για την αποχώρηση του. Κι αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα δεν έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα για την αγορά του. Η Μπάγερν Μονάχου αυτή τη στιγμή, όμως, επιμένει στα 65 εκατομμύρια ευρώ, αλλά έχει δώσει τη δυνατότητα στους «μπλαουγκράνα» να μειώσουν το ποσό. Κι αυτό γιατί οι Βαυαροί ενδιαφέρονται για τον Σερζίνιο Ντεστ, που μπορεί να αποτελέσει έμψυχο αντάλλαγμα για τον Πολωνό φορ. Πλέον, μένει να φανεί αν η ισπανική ομάδα θα κάνει την κίνηση της.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ