ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Κάνει μέχρι και… αρχηγό τον Μπαπέ για να μείνει η Παρί!

Η παραμονή του Κίλιαν Μπαπέ είναι ο πρωταρχικός στόχος της Παρί για το καλοκαίρι και γενικά για το μέλλον της και οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να τον χρίσουν αρχηγό προκειμένου να πειστεί να ανανεώσει.

Κάνει μέχρι και… αρχηγό τον Μπαπέ για να μείνει η Παρί!

Από το περασμένο κιόλας καλοκαίρι το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ αποτελεί ένα τεράστιο «σίριαλ». Βλέπετε, τον Αύγουστο η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίσημη κίνηση για την απόκτηση του Γάλλου άσου. Κι αυτό γιατί οι Μαδριλένοι θεωρούν πως ο ίδιος μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη του μέλλοντος. Τον άνθρωπο που θα οδηγήσει τους νέους «γκαλάκτικος» σε επιτυχίες. Έτσι, κατέθεσαν πρόταση ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι δεν την έκαναν αποδεκτή, επιλέγοντας να ρισκάρουν. Βλέπετε, με το συμβόλαιο του να λήγει στο τέλος της σεζόν πλέον κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ήδη, μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Μπαπέ. Άλλωστε, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πλέον βυθιστεί σε μια κάποια εσωστρέφεια για την οποία ευθύνεται και η «βασίλισσα». Μετά τον αποκλεισμό των Παριζιάνων από τους Μαδριλένους το κλίμα στην ομάδα είναι κάκιστο, με τον Γάλλο άσο να είναι ο μόνος που έχει γλιτώσει ως τώρα το… κράξιμο. Σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και η επιθυμία απάντων στον σύλλογο να τον δουν να ανανεώνει το συμβόλαιο του. Μάλιστα, στις τάξεις της Παρί είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν. Έτσι, σύμφωνα με την «Equipe» σκέφτονται να του δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σε μια συμβολική κίνηση για να του δείξουν τη σημασία που έχει για την ομάδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Πέραν της ανανέωσης, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που η Παρί θέλει αρχηγό τον Μπαπέ

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, στις τάξεις της Παρί γνωρίζουν πως παίζουν κόντρα στον χρόνο πλέον. Κι αυτό γιατί σε λιγότερο από τρεις μήνες το συμβόλαιο του Μπαπέ θα λήξει κι ο ίδιος θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάτι, φυσικά, που οι Παριζιάνοι δεν θέλουν επ’ ουδενί να συμβεί. Γι’ αυτό και θέλουν να δοκιμάσουν κάθε ατού που έχουν για να τον πείσουν τελικά να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Κι ένα από αυτά είναι να τον χρίσουν αρχηγό του συλλόγου, θεωρώντας πως μπορεί να δώσει μια ώθηση στις συζητήσεις.

Ήδη στις τάξεις της Παρί έχουν αρχίσει να υπάρχουν ερωτήματα για το κατά πόσο είναι ηγετική φυσιογνωμία ο Μαρκίνιος, που φοράει το περιβραχιόνιο μέχρι στιγμής. Ερωτήματα και αμφιβολίες που αυξήθηκαν μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, πέραν της πίεσης για ανανέωση προς τον Μπαπέ, οι Παριζιάνοι θεωρούν πως είναι και το κατάλληλο πρόσωπο για να γίνει αρχηγός. Είναι γέννημα θρέμμα Παριζιάνος, βοηθάει τους νεότερους συμπαίκτες του, ενώ έχει δείξει και τρομερό χαρακτήρα στα δύσκολα παιχνίδια. Στοιχεία, δηλαδή, που τον κάνουν να ξεχωρίζει ως ηγέτης της ομάδας. Βέβαια, πρωταρχικός στόχος είναι να πειστεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αν γίνει αυτό, τότε τα υπόλοιπα θα πάρουν σιγά σιγά το δρόμο τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ