Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Πικέ έγλειφε νομίσματα για να βγει αρνητικός σε αλκοτέστ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πικέ έγλειφε νομίσματα για να βγει αρνητικός σε αλκοτέστ

Μία απίθανη ιστορία από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε ο νυν αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ.

03.04.2022 | 18:17

O Ζερά Πικέ εκμυστηρεύτηκε μία τρελή ιστορία από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ειδικότερα, σε ηλικία 20 ετών, ο Πικέ πέρασε ένα κόκκινο φανάρι με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον σταματήσει ένα περιπολικό. Τότε φύσηξε στο αλκοτέστ και ξεπέρασε το επιτρεπόμενο όριο.

Ωστόσο, με κάποιο τρόπο κατάφερε να γλιτώσει, χρησιμοποιώντας ένα παλιό κόλπο.

«Πέρασα ένα κόκκινο φανάρι και με σταμάτησε η αστυνομία. Ήταν το έτος πριν πάω στη Μπάρτσα. Ξαφνικά φυσάω, βγαίνω θετικός και βρίσκομαι σε ένα αστυνομικό βαν με χειροπέδες και πηγαίνω στη φυλακή. Όλο το μεθύσι με άφησε ξαφνικά. Η καριέρα μου πήγαινε στο διάολο. Εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι “Τι στο διάολο συμβαίνει;” Σου δίνουν την τσάντα για να βάλεις ό,τι έχεις [μέσα] και με πήγαν σε ένα δωμάτιο. Ο αστυνομικός έφυγε για μια στιγμή και ήμουν απελπισμένος. Μου είχαν απομείνει μερικά νομίσματα. Πριν από λίγο καιρό μου είχαν πει ότι αν έγλυφες τα κέρματα δεν θα έβγαινες θετικός. Άρχισα να τα γλύφω. Από θαύμα σώθηκα από αυτό. Αμφιβάλλω ότι οφειλόταν στα κέρματα. Αντί για πάω στο σπίτι, πήγα στο καζίνο με ταξί», είπε ο Πικέ στο κανάλι YouTube The Wild Project.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η ξεχασμένη θητεία του Πικέ στη Γιουνάιτεντ

Η θητεία του Πικέ στην Γιουνάιτεντ δεν ήταν σε καμία περίπτωση εντυπωσιακή. Πήρε ελάχιστες ευκαιρίες από τον Σερ Άλεξ και μόνο μετά τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, καθιερώθηκε ως ένας εκ των κορυφαίων στόπερ στον κόσμο.

Ειδικότερα, μέτρησε μόλις 2 γκολ και 1 ασίστ σε 23 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Στους «κόκκινους διαβόλους» αγωνιζόταν από το 2004 έως το 2008.

Κατέκτησε, μάλιστα, το Τσάμπιονς Λιγκ το 2008 ενώ ένα χρόνο αργότερα έκανε το ίδιο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version