ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χωρίς νερό μπορεί, χωρίς Κριστιάνο… όχι η Γιουνάιτεντ! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε κόντρα στη Λέστερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε συνέχεια στην... παράδοση που τη θέλει φέτος να μην νικάει στην Premier League όταν δεν ξεκινάει βασικός ο Πορτογάλος.

Χωρίς νερό μπορεί, χωρίς Κριστιάνο… όχι η Γιουνάιτεντ! (pic)

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπειτα από 12 χρόνια ο Πορτογάλος έγινε ξανά «κόκκινος διάβολος» αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην συμπολίτισσα Σίτι. Ωστόσο, ένα τηλεφώνημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και η πίεση της παλιάς του ομάδας δρομολόγησαν τελικά την επιστροφή του. O 37χρονος άσος, βέβαια, είχε και έχει ως μοναδικό στόχο να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή. Εκεί απ’ όπου έχει να βρεθεί από τη σεζόν 2012/13, όταν και κατέκτησε την τελευταία της Premier League. Ωστόσο, το εγχείρημα αυτό μόνο εύκολο δεν έχει αποδειχθεί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, στο ξεκίνημα της σεζόν ο Κριστιάνο έδειχνε πως μπορεί να τα καταφέρει. Σκόραρε σταθερά κι έδινε νίκες και βαθμούς στη Γιουνάιτεντ. Βέβαια, η απόδοση του, όπως και της ομάδας, παρουσίασε μια κάθετη πτώση από την έλευση του 2022 κι έπειτα. Ο ίδιος πέρασε μια περίοδο «ξηρασίας», δεχόμενος αρκετή κριτική. Ωστόσο, το χατ τρικ του στο ματς με την Τότεναμ πριν από τη διακοπή αποτέλεσε την πρώτη… απάντηση του. Η δεύτερη ήρθε έστω κι έμμεσα, όταν ο ίδιος απουσίασε από το ματς με τη Λέστερ λόγω ίωσης, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μένουν στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1), δίνοντας συνέχεια στην «παράδοση» που τους θέλει να μην πανηγυρίζουν νίκη στην Premier League φέτος χωρίς τον Πορτογάλο στη βασική ενδεκάδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Τι κάνει η Γιουνάιτεντ όταν ο Κριστιάνο δεν είναι στην εντεκάδα

Συνολικά ο Κριστιάνο δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε έξι παιχνίδια στην Premier League φέτος, τρία εκ των οποίων τα έχασε λόγω τραυματισμού ή ίωσης. Σε αυτές τις αναμετρήσεις η Γιουνάιτεντ μετράει πέντε ισοπαλίες και μια ήττα, γλιτώνοντας οριακά τη δεύτερη το βράδυ του Σαββάτου (2/4) από την Λέστερ. Την ίδια στιγμή, ο Πορτογάλος άσος μοιάζει να είναι λίγο έξω από τα «νερά» του όταν μπαίνει ως αλλαγή. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία ματς που δεν βρέθηκε στην ενδεκάδα, αλλά μπήκε αλλαγή, δεν κατάφερε να πετύχει γκολ ή να μοιράσει κάποια ασίστ. Ουσιαστικά, δεν βοήθησε αισθητά την ομάδα του να κυνηγήσει κάποια νίκη.

Φυσικά, δύσκολα ο Κριστιάνο μπορεί να κριθεί για τη φετινή σεζόν της Γιουνάιτεντ. Άλλωστε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραμένει σταθερά ο πρώτος της σκόρερ, μετρώντας 18 γκολ και τρεις ασίστ σε 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Ωστόσο, η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Γι’ αυτό, άλλωστε, και βρίσκονται στο -3 από την τέταρτη Άρσεναλ, έχοντας και δύο ματς λιγότερα, ενώ δεν μπορούν να διεκδικήσουν κανένα τρόπαιο στη σεζόν. Αν μη τι άλλο μια εξέλιξη που ο 37χρονος άσος δύσκολα θα την περίμενε το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ