ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ποντάρει στην ωριμότητα των παικτών του ο Κλοπ ενόψει Μπενφίκα και Σίτι

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του όσον αφορά την ποιότητά τους, αλλά θέλει να τους δει με την κατάλληλη ωριμότητα στη συνέχεια.

Ποντάρει στην ωριμότητα των παικτών του ο Κλοπ ενόψει Μπενφίκα και Σίτι

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ πρέπει να δείξουν ωριμότητα στη συνέχεια της σεζόν. Μιας και κυνηγούν τέσσερα τρόπαια αυτή τη σεζόν. Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη ποιότητα στην οποία πρέπει να επικεντρωθούν, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ πριν από τον αυριανό πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League με την Μπενφίκα.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το League Cup τον Φεβρουάριο και είναι δεύτερη στην Premier League. Έχοντας επίσης φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας για να παραμείνει σε τροχιά για μια συλλογή τεσσάρων τροπαίων, αυτή τη σεζόν. Μιλώντας πριν φύγει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, ο Κλοπ είπε ότι η νίκη του Σαββάτου με 2-0 επί της Γουότφορντ ήταν ένα τέλειο παράδειγμα του πώς ήθελε η ομάδα του να προσεγγίζει τους αγώνες της.

Οι δηλώσεις του Κλοπ:

«Έχουμε παίξει παιχνίδια στο παρελθόν όταν ήμασταν μπροστά με 1-0 και τρέχαμε σαν τρελοί λες και δε νικούσαμε εκείνη τη στιγμή. Θέλω οι παίκτες μου να σκέφτονται με τον σωστό τρόπο και αυτό είδα το Σάββατο. Όλοι γνωρίζουμε ότι μια αποτυχία ή ένα μικρό λάθος αρκεί για να βγούμε εκτός μίας διοργάνωσης. Αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμάς, απλά είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση. Η ωριμότητα είναι σημαντική, αλλά δεν είναι το μόνο πράγμα. Αν μπορείς να συνδυάσεις την ποιότητα, την επιθυμία, τον ενθουσιασμό και τη νοοτροπία με την ωριμότητα, αυτό δεν μπορείς να το αγοράσεις», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους. Κλοπ

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή και ο Κλοπ είπε ότι δεν είχε πρόβλημα να προετοιμάσει τους παίκτες του για σημαντικά παιχνίδια αυτόν τον μήνα. «Είναι ωραίο, το απολαμβάνουμε», είπε ο Κλοπ. «Οι προπονήσεις είναι πολύ σύντομες. Η συνάντηση που είχαμε σήμερα το πρωί ήταν πιο σύντομη από την προπόνηση. Είναι η κατάσταση που θα ονειρευόμασταν. Δεν σκέφτομαι να γίνουμε καλύτεροι, σκέφτομαι ότι είμαστε στην κορυφή του παιχνιδιού μας. Αυτό είναι το πλάνο για όλα τα παιχνίδια. Προσπαθείς να βελτιωθείς γενικά. Η Μπενφίκα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Πορτογαλία, μπορεί να μην είναι εκεί που θέλει να είναι στο πρωτάθλημά της, αλλά είναι σκληρός αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί. Έχουν πολύ ποιότητα και εμπειρία ανυπομονώ για το παιχνίδι», συμπλήρωσε.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε το παιχνίδι της Μπενφίκα με την Μπράγκα και διαπίστωσε αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Νέλσον Βερίσιμο, προειδοποιώντας: «Είναι μια ομάδα που συνδυάζει τεχνική, ταχύτητα και οργάνωση. Αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Δεν είναι στην καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά έχουν διαπρέψει στο Champions League. Ο Άγιαξ ήταν φαβορί, η ομάδα που όλοι φοβόντουσαν εκτός του top-5, με απίστευτο ταλέντο και αποκλείστηκε από την Μπενφίκα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», τόνισε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ