Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κλάμα! Ο Βαλβέρδε έβγαλε νοκ-άουτ τον Αντσελότι ο οποίος… ζαλίστηκε (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Κλάμα! Ο Βαλβέρδε έβγαλε νοκ-άουτ τον Αντσελότι ο οποίος… ζαλίστηκε (vid)

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε έπεσε πάνω στον Κάρλο Αντσελότι κάπως... άγαρμπα και ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τα έχασε για τα καλά!

07.04.2022 | 16:35

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το τέλειο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι και πήρε την νίκη με 3-1 μέσα στο Λονδίνο. Πλέον η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην φάση των “4” του Champions League. Παρόλα αυτά όλα θα κριθούν στο Μπερναμπέου, με την “βασίλισσα” να έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι.

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και… αφοσιωμένοι στο πλάνο που τους είχε παρουσιάσει ο τεχνικός τους. Ενώ, ήταν ιδιαίτερα… “σκληροί” και παθιασμένοι, δείγμα του πόσο πολύ ήθελαν την πρόκριση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ένας εκ αυτών ήταν και ο Φέντε Βαλβέρδε, ο οποίος και… δεν έβλεπε μπροστά του!

Σε μια μακρινή μπαλιά, ο Ουρουγουανός στην προσπάθεια του να προλάβει την μπάλα, έπεσε πάνω στον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος και τα… έχασε.

Παραπάτησε και έσκυψε, με τον βοηθό διαιτητή να τον… παρηγορεί για την “ζημιά” που του έκανε ο Βαλβέρδε! Πάντως ο παίκτης της Ρεάλ.. ούτε που γύρισε για να κοιτάξει πως είναι ο προπονητής του, όντας απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version