ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ντε Γιονγκ και Τόρες (ε)Φεραν στην Μπαρτσελόνα αυτό που ήθελε! (vid)

Ο μαγικός συνδυασμός των Ντε Γιονγκ- Τόρες έφερε το 1-1 για την Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας ματς με την Άιντραχτ.

Ντε Γιονγκ και Τόρες (ε)Φεραν στην Μπαρτσελόνα αυτό που ήθελε! (vid)

Η Μπαρτσελόνα ήταν το μεγάλο φαβορί για μία άνετη νίκη στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Europa League. Αλλά τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά για τους Καταλανούς. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που οι Γερμανοί προηγήθηκαν.

Αλλά η Μπαρτσελόνα, ειδικά από τότε που ο Τσάβι έκατσε στον πάγκο της, δείχνει ότι είναι… Μπαρτσελόνα. Έτσι, χάρη σε μία μαγική ενέργεια με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ και τον Φεράν Τόρες έκανε το 1-1 που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος. Ένα αποτέλεσμα που ναι μεν δεν είναι το ιδανικό για τους Καταλανούς. Ωστόσο, δεν τους αφήνει σε μειονεκτική θέση.

Οι Καταλανοί ήθελαν να μην χάσουν στη Γερμανία από την Άιντραχτ, ώστε να έχουν μία… βατή ρεβάνς στο «Καμπ Νου». Κάτι που έγινε! Πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα γίνει στις 14 Απριλίου στη Βαρκελώνη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Δεν της βγήκαν οι φάσεις που ήθελε. Δεν της βγήκε καν το παιχνίδι έτσι, όπως της ήθελε. Θα έλεγε κανείς ότι ο Τσάβι και το σύνολό του ήταν για πρώτη φορά για αρκετή ώρα με την πλάτη στον τοίχο και αρκετοί πίστεψαν ότι το αήττητο σερί που «τρέχει» τόσο καιρό ο Καταλανός τεχνικός θα τελείωσε στη Γερμανία. Συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη.

Αλλά Φρένκι Ντε Γιονγκ και Φεράν Τόρες είχαν διαφορετική γνώμη. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Μπαρτσελόνα δεν θύμισε πολλά πράγματα εκείνο το σύνολο που κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο την Ισπανία, όσο και την Ευρώπη να παραμιλάει μαζί της.

Κάτι η κούραση, κάτι το κλίμα στη Γερμανία, κάτι ότι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν χαλαρά έδειξαν ότι τα πράγματα μόνο απλά δεν θα ήταν για τους Καταλανούς. Και αυτό επιβεβαιώθηκε όταν στο 48′ ο Κνάουφ με απίθανο σουτ έστειλε την μπάλα εκεί που ο Τερ Στέγκεν, όσο και αν προσπάθησε, απλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Έτσι, πήρε το προβάδισμα η Άιντραχτ και το κράτησε μέχρι και το 66′ με νύχια και με δόντια.

Η είσοδος του Ντε Γιονγκ στο 62΄έδωσε στους Ισπανούς αυτό που ήθελαν. Φρεσκάδα, όρεξη, πίεση και γενικότερα ρυθμό. Μάλιστα, ο Ολλανδός μέσος έδειξε την κλάση του όταν στο 66′ «έκρυψε» την μπάλα με τον Φεράν Τόρες με τον τελευταίο να κάνει το 1-1! Στα λεπτά που έμεναν ως το τέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι πίεσαν -αν και έδειχναν εμφανώς να μην έχουν αντοχές ή δυνάμεις- αλλά η Άιντραχτ κράτησε το 1-1 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα πήρε το καλύτερο που θα μπορούσε -τηρουμένων των συνθηκών- από το εκτός έδρας ματς με την ομάδα της Φρανκφούρτης. Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς που θα γίνει σε μία εβδομάδα από τώρα (14/4) στο «Καμπ Νου».




 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ