Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπραντ ντύθηκε… Χάαλαντ και επανάφερε στα τρίποντα την Ντόρτμουντ! (vid)
Γερμανία

Ο Μπραντ ντύθηκε… Χάαλαντ και επανάφερε στα τρίποντα την Ντόρτμουντ! (vid)

Με μπροστάρη τον Γιούλιαν Μπραντ, η Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Στουτγκάρδης με 2-0. Έβγαλε ασίστ ο Χάαλαντ.

08.04.2022 | 23:32

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες και στο -6 από την Μπάγερν Μονάχου που έχει ματς λιγότερο. Πέρασε με διπλό από τη «Μερσέντες-Μπενζ Αρίνα» νικώντας με 2-0 τη Στουτγκάρδη. Οι Βεστφαλοί τα χρωστούν όλα στον Γιούλιαν Μπραντ ο οποίος σκόραρε και τα δυο γκολ της αναμέτρησης.

Στο έκτο λεπτό του αγώνα έγινε αυτό που διαμόρφωσε την ιστορία του. Μιας και η Ντόρτμουντ προέβη σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μπραντ να παίρνει τη θέση του τραυματία Ρέινα. Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Γκερέιρο στην πρώτη κλασική τους ευκαιρία. Ο Μπραντ σκόραρε στο 13′, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ αρχικά. Ωστόσο, ο διαιτητής τσέκαρε στο VAR τη φάση και εν τέλει έδειξε σέντρα καταλογίζοντας το γκολ του Γερμανού μέσου. Να αναφέρουμε πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ τού έκανε την τελική πάσα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ξανά δράστης ο Μπραντ και καθάρισε η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ εν γένει δεν πάτησε πολύ το πόδι της στο γκάζι. Μιας και η Στουτγκάρδη πέρα από μια μεγάλη ευκαιρία του Μάρμους στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν και τόσο απειλητική. Μετά τις ευκαιρίες των Ρόις και Γκερέιρο στο 60ό και το 67ο λεπτό, ήρθε το 0-2. Και πάλι σκόρερ ο Μπραντ με τρομερό σουτ στο 71′. Και κάπως έτσι η Ντόρτμουντ μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες στην Βundesliga.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version