Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντέιβις ξεσπά: Πώς γίνεται να είναι αρχηγός της Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ντέιβις ξεσπά: Πώς γίνεται να είναι αρχηγός της Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ

Ο αριστερός μπακ της Μπάγερν, Αλφόνσο Ντέιβις, δε μπορεί να διανοηθεί ότι ο Μαγκουάιρ είναι ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ αντί του Κριστιάνο.

09.04.2022 | 19:03

O Χάρι Μαγκουάιρ διανύει μία καταστροφική σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει δεχτεί δριμεία κριτική για τις φετινές εμφανίσεις του ενώ οπαδοί της εθνικής Αγγλίας έχουν φτάσει στο σημείο να τον αποδοκιμάσουν στο «Γουέμπλεϊ».

Παρόλα αυτά, ο Άγγλος στόπερ έχει διατηρήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Τόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όσο και ο Ραλφ Ράνγκνικ έχουν αντισταθεί στον πειρασμό να παραδώσουν το περιβραχιόνιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός επέστρεψε φέτος στους «κόκκινους διαβόλους» και είναι ένας ζωντανός θρύλος της ομάδας. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και Τσάμπιονς Λιγκ ενώ κατάκτησε και το EURO με την εθνική Πορτογαλίας το 2016. Συνεπώς, δύσκολα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι υπάρχει παίκτης με μεγαλύτερη επιρροή από εκείνον σε όλο τον κόσμο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Αλφόνσο Ντέιβις ξέσπασε για το περιβραχιόνιο στον Μαγκουάιρ

Ένας από τους ανθρώπους που αδυνατεί να κατανοήσει την επιλογή του Μαγκουάιρ ως αρχηγού στην ομάδα είναι ο αριστερός μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις. Ο Καναδός άσος στρίμαρε στο twitch όταν η κουβέντα πήγε στον Μαγκουάιρ και το περιβραχιόνιο.

«Μπορείτε να φανταστείτε. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ…»

Ο Ντέιβις χαμηλώνει τη μουσική του και συνεχίζει: «Είσαι ο Ρονάλντο… Ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Και πώς τον λένε τον αρχηγό σου; Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ο αρχηγός σου; Και τον προσφωνείς ως αρχηγό. Δεν ξέρω πώς τον προσφωνεί… Αδερφέ. Δεν αποδοκιμάζω τον Χάρι Μαγκουάιρ αλλά ο Ρονάλντο… Ο Ρονάλντο πρέπει να πάρει το περιβραχιόνιο» είπε χαρακτηριστικά.

Ας σημειωθεί ότι φέτος ο Μαγκουάιρ μετράει 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του, όμως, κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας μετά και το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στην Έβερτον.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version