ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Βλάχοβιτς o τρομερός δίνει σφυγμό και ελπίδες στην «Κυρία» (vid)

Η Γιουβέντους έβγαλε πείσμα στη Σαρδηνία και με ανατροπή χάρις το γκολ του Βλάχοβιτς απέδρασε με τη νίκη 2-1 επί της Κάλιαρι.

Ο Βλάχοβιτς o τρομερός δίνει σφυγμό και ελπίδες στην «Κυρία» (vid)

Το γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς ήταν καθοριστικό στη Σαρδηνία. Ο Σέρβος έβαλε σωστά το πόδι του στο 75′ και πέτυχε το 2-1 κερδίζοντας τον Κράνγκο και τη Κάλιαρι. Νίκη για τη Γιουβέντους με ανατροπή, η οποία τη διατηρεί έστω με λίγες πιθανότητες στο παιχνίδι του τίτλου.

Το ματς

H 32η στροφή του ιταλικού πρωταθλήματος έφερε τη Γιουβέντους στη Σαρδηνία και την έδρα της Κάλιαρι. Οι νησιώτες αντιμετώπισαν τη «Μεγάλη Κυρία» έχοντας το άγχος και τη πίεση για βαθμούς. Αντίστοιχα οι «μπιανκονέρι» ήθελαν όσο τίποτα το τρίποντο προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες τους για την κορυφή της Serie A. Το παιχνίδι από το ξεκίνημα του είχε ξεκάθαρο αουτσάιντερ και φαβορί.

Η Κάλιαρι ήξερε πως θα έπαιζε με τις αντεπιθέσεις. Για καλή της τύχη στην πρώτη της καλή στιγμή βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Σέζνι. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν στην κόντρα. Κουβάλησαν την μπάλα και μπήκαν στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Ο Ζοάο Πέδρο έγινε κάτοχός της στο ύψος του πέναλτι. Ο έμπειρος φορ κοίταξε τέρμα, όπλισε και έστειλε τη μπάλα με δύναμη στο παράθυρο του Σέζνι κάνοντας το 1-0.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Το προβάδισμα της Κάλιαρι προκάλεσε την αντίδραση της Γιουβέντους. Η ομάδα του Αλέγκρι στη συνέχεια πήρε εξ’ ολοκλήρου την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παρόλα αυτά πολλές από τις προσπάθειες που δημιούργησε δεν κατέληξαν στον επιθυμητό στόχο. Λίγο η ατυχία, λίγο το VAR, πολύ ο τερματοφύλακας της Κάλιαρι, Κράγκνο κράτησαν για μεγάλο διάστημα τη Γιούβε μακριά από το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε δευτερόλεπτα από το φινάλε του πρώτου μέρους. Δράστης ο Ματίας Ντε Λιχτ. Ο Ολλανδός στόπερ πήδηξε πιο ψηλά από όλους σε εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Γιουβέντους Κάλιαρι Ντε Λιχτ Βλάχοβιτς

Βλάχοβιτς τη λύση για τη Γιουβέντους

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Η Γιουβέντους με τους Βλάχοβιτς και Ντιμπάλα προσπάθησε να βρει το γκολ της ανατροπής. Από την άλλη η Κάλιαρι με σφικτή άμυνα περίμενε τη στιγμή της στην αντεπίθεση. Όσο περνούσε ο χρόνος ο κλοιός γύρω από τη περιοχή της Κάλιαρι έκλεινε όλο και περισσότερο. Η Γιουβέντους έδειχνε να πλησιάζει στο γκολ. Τελικά οι «μπιανκονέρι» το βρήκαν στο 75′. Ο Ντιμπάλα πάσαρε ιδανικά στον Βλάχοβιτς με τον Σέρβο με προβολή να κάνει την ανατροπή και το 2-1. To σκορ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το φινάλε του αγώνα. Σημαντική νίκη για τη Γιουβέντους.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ