ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρούνεϊ: «Κάθε παίκτης ζηλεύει τον Κριστιάνο, εκτός από έναν!»

Μόνο ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να ζηλέψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για όλα όσα έχει πετύχει, σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ρούνεϊ: «Κάθε παίκτης ζηλεύει τον Κριστιάνο, εκτός από έναν!»

Πολλή κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία. Και ο λόγος είναι οι δηλώσεις του Γουέιν Ρούνεϊ ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται ούτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε τον Πολ Πογκμπά. Σύμφωνα με τον Άγγλο τεχνικό οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν να παίξουν καλύτερο και πιο αποτελεσματικό ποδοσφαίρου όταν ο Πορτογάλος φορ και ο Γάλλος μέσος δεν βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο.

Η απάντηση του πρώην συμπαίκτη του, άμεση! Ο Κριστιάνο φρόντισε να τονίσει ότι μάλλον ο Ρούνεϊ τα λέει όλα αυτά γιατί ζηλεύει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι σε αυτό το σημείο. Ότι οι δυο τους για πολλά χρόνια ήταν συμπαίκτες στη Γιουνάιτεντ. Παρόλα αυτά ο 37χρονος στράικερ ακόμα και τώρα πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Από την άλλη ο Ρούνεϊ εδώ και χρόνια έχει κρεμάσει τα παπούτσια του. Και ας είναι κατά έξι μήνες νεότερος από τον Πορτογάλο. Παρόλα αυτά έδωσε νέα έκταση στο εν λόγω θέμα απαντώντας το εξής:

«Μπορώ να πω ότι κάθε παίκτης ζηλεύει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για όλα όσα έχει πετύχει: για την καριέρα που έχει, για τις κούπες που έχει κατακτήσει, για τα χρήματα που έχει βγάλει, μέχρι και για τους κοιλιακούς ή το σώμα που έχει χτίσει. Εκτός μάλλον από τον Λιονέλ Μέσι», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Το μέλλον του Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ δεν είναι και τόσο... σίγουρο

Το μέλλον του Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ δεν είναι και τόσο… σίγουρο

Όσο πιο κοντά φτάνουμε στο τέλος της σεζόν και παράλληλα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Τόσο αυξάνονται τα δημοσιεύματα και οι φήμες για το μέλλον πολλών ποδοσφαιριστών. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση από αυτή την κουβέντα.

Άλλωστε και ο ίδιος με δηλώσεις του έχει τονίσει αρκετές φορές με… τρόπο ότι θέλει να βρίσκεται σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Σε ένα σύνολο που θα μπορεί να διεκδικήσει τίτλους. Όσους πιο πολλούς γίνεται. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε στενές επαφές με τον τεχνικό του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ. Και δεν αποκλείεται εκείνος να διαδεχτεί τον Ραλφ Ράγκνικ στον πάγκο του συλλόγου.

Οπότε κανείς δεν ξέρει -ειδικά από τώρα- αν θα θέλει τον Πορτογάλο φορ στην ομάδα του ή θα δώσει ευκαιρίες σε άλλους νεότερους επιθετικούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ