ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Τίτε: «Μπορούμε το Μουντιάλ, ζήτησα συμβουλές από τον Αντσελότι»

Ο Τίτε παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Marca. Μίλησε για το Μουντιάλ, τον Γκουαρντιόλα, αλλά και μια συμβουλή από τον Αντσελότι.

Τίτε: «Μπορούμε το Μουντιάλ, ζήτησα συμβουλές από τον Αντσελότι»

Η ισπανική εφημερίδα, Marca, φιλοξένησε τον Τίτε. Ο τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας είναι από τα πρόσωπα των ημερών. Μιας και έχει γνωστοποιήσει πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της «Σελεσάο» μετά το πέρας του Μουντιάλ του Κατάρ. Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία βρίσκεται πια σε αναζήτηση του διαδόχου του, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να είναι ένας από αυτούς. Ο Τίτε σχολίασε την προοπτική αυτή μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε.

«Η ζωή έχει κύκλους κι εγώ κοντεύω να ολοκληρώσω τον δικό μου στη Βραζιλία. Θα έρθει άλλος στη θέση μου. Έτσι είναι η ζωή. Δεν μου κόστισε η απόφαση αυτή καθώς ήρθε με μεγάλη ωριμότητα. Δεν πρόκειται να ξοδέψω ενέργεια στο να σκέφτομαι αν θα συνεχίσω, αν όχι… Πρέπει να κερδίσω το Μουντιάλ! Πάντα οι αλλαγές είναι για καλό. Θέλω να ξεκουραστώ μετά το Κατάρ, η οικογένειά μου με χρειάζεται, όπως κι εγώ.», ανέφερε αρχικά ο Τίτε.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Τίτε

«Με βοήθησε πολύ ο Αντσελότι»

Ο Τίτε έκανε ειδική μνεία στον Κάρλο Αντσελότι και τη βοήθεια που έχει πάρει από αυτόν. Τόσο πριν οκτώ χρόνια όσο και πρόσφατα. «Ο Κάρλο Αντσελότι κι εγώ έχουμε συνεργαστεί και με έχει βοηθήσει. Πριν αναλάβω τη Βραζιλία, το 2014 είχα βρεθεί στη Μαδρίτη για μια βδομάδα και είχα παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα τελευταία μιλούσαμε στο τηλέφωνο, δεν τον έχω δει. Έχουμε μια σχέση με πολύ σεβασμό. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε το 2014.

Πρόσφατα του ζήτησα συμβουλή για τον Βινίσιους. Πώς μπορώ να τον χρησιμοποιήσω για να αποδώσει τόσο καλά όσο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και μου είπε τα μυστικά του.»

Σχετικά με τον Γκουαρντιόλα, ο Τίτε ανέφερε: «Απομένει πολύς χρόνος. Υπάρχουν σπουδαίοι Βραζιλιάνοι τεχνικοί. Έχω πάρα πολλά σημαντικά πράγματα για να σκεφτώ αυτή τη στιγμή για να σταθώ σε αυτό. Αν και δεν έχω δικαίωμα να εκφέρω γνώμη, προτιμώ Βραζιλιάνο προπονητή για διάδοχό μου.»

Κατόπιν, ο Τίτε μίλησε και για ορισμένους ποδοσφαιριστές της Σελεσάο: «Το επίπεδο γενικά είναι καλό. Έχω εμπειρία στο ρόστερ, με τους Τιάγκο Σίλβα, Ντάνι Άλβες κυρίως. Από κοντά είναι κι ο Μαρκίνιος που είναι εξαιρετικός στόπερ. Αν και λέγεται ότι ο Κασεμίρο κάνει τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του, δεν το βλέπω αυτό. Δεν παρακολουθώ τη Ρεάλ άλλωστε. Όσο για τον Νεϊμάρ, δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι μόνιμος αρχηγός. Έχω τους Άλβες, Μαρκίνιος και Σίλβα, είναι ανάλογα με τις κλήσεις.

Δεν μπορώ να μιλήσω για το τι λέει κάποιος για τον Νεϊμάρ. Εκτιμώ την προσωπική σχέση μαζί του, τον χρόνο που περνάμε μαζί, τις πιστές προσωπικές σχέσεις, τις προπονήσεις, την ποιότητά του όταν είμαστε μαζί. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι σε επίπεδο συμπεριφοράς δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα μαζί του. Χρησιμοποιούμε επιθετικά ένα 2-3-5 ή ένα 3-2-5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν χαφ, έναν χαφ στη δεξιά πλευρά όπως ο Πακετά ή ο Κουτίνιο, έναν ανοιχτό εξτρέμ όπως ο Αντόνι ή ο Ραφίνια. Έχω μεγάλη ποικιλία.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ