ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ για Κλοπ: «Μία μέρα θα βγούμε για βραδινό μαζί στο Hall of Fame»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, εκδήλωσε το σεβασμό του για τον Γιούργκεν Κλοπ μετά την ισοπαλία με αντίπαλο τη Λίβερπουλ.

Πεπ για Κλοπ: «Μία μέρα θα βγούμε για βραδινό μαζί στο Hall of Fame»

Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ μας χάρισαν μία ακόμα απολαυστική μάχη στο «Έτιχαντ» μετά το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στη σκακιέρα της στρατηγικής είχαμε ισοπαλία, με τους δύο κόουτς να παραδίδουν μαθήματα προπονητικής. Ο θερμός τους εναγκαλισμός μετά το τέλος του ματς τα λέει όλα για το σεβασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

Δύο μόνιμοι αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, που, όμως, αναγνωρίζουν ότι ένας βελτιώνει τον άλλο. Αυτόν ακριβώς τον σεβασμό εκδήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και μετά το τέλος του αγώνα με τις δηλώσεις του.

«Δεν ξέρω αν εκείνος με σέβεται αλλά εγώ τον σέβομαι τόσο πολύ τον Γιούργκεν Κλοπ. Με έχει κάνει καλύτερο προπονητή. Οι ομάδες του είναι πάντοτε θετικές, επιθετικές, θέλουν να σκοράρουν γκολ… Με αυτήν την έννοια θέλω να τον μιμηθώ. Δεν είμαστε φίλοι – δε βγαίνουμε για φαγητό μαζί. Μία μέρα θα βγούμε για βραδινό μαζί στο Hall of Fame. Έχω το νούμερο του αλλά δεν τον καλώ. Υπάρχει σεβασμός. Ξέρει ότι το επόμενο Σάββατο θα προσπαθήσω να τον νικήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Στο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο Ισπανός κόουτς παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα τίτλου.

«Έχω την αίσθηση πως τους αφήσουμε να μείνουν ζωντανοί αλλά η Λίβερπουλ είναι ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις. Ξέρω πόσο καλοί και επικίνδυνοι είναι. Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα για να αντιμετωπίσεις, είναι εκπληκτική και τις περισσότερες φορές διαλύει τους αντιπάλους της, ωστόσο θεωρώ ότι είχαμε μία πάρα πολύ καλή απόδοση. Τώρα και οι δύο ομάδες ξέρουν ότι έχουν μείνει επτά παιχνίδια και θα πρέπει να τα κερδίσουν όλα».

Το ιστορικό νικών – ηττών στις μεταξύ τους αναμετρήσεις

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά ως αντίπαλοι στη Γερμανία. Οι τότε μονομαχίες του Πεπ ως προπονητή της Μπάγερν και του Κλοπ ως προπονητή της Ντόρτμουντ θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μας.

Μετά το τελικό 2-2, οι δύο προπονητές έχουν αναδειχθεί 7 φορές ισόπαλοι σε μεταξύ τους αναμετρήσεις. Επιπλέον, από οχτώ φορές έχει νικήσει ο καθένας τον άλλον σε μία ισορροπία, που αποτυπώνει το προπονητικό τους μέγεθος.

Ας σημειωθεί ότι φέτος μπορούμε να δούμε έως και δύο ακόμα αναμετρήσεις ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σίτι. Την επόμενη εβδομάδα, οι δύο ομάδες θα κονταρχοτυπηθούν για τα ημιτελικά το FA Cup στο «Γουέμπλεϊ».

Παράλληλα, μπορεί να βρεθούν εκ νέου ως αντίπαλοι στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ