ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Σπάει τα κοντέρ η φετινή Ρεάλ, μετά από χρόνια!

Από το καλό στο καλύτερο πάει φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της, όπως φαίνεται στα στατιστικά της.

Σπάει τα κοντέρ η φετινή Ρεάλ, μετά από χρόνια!

Ο πήχης στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ ψηλά. Όχι μόνο τώρα. Αλλά από… πάντα. Οι Μαδριλένοι θέλουν να είναι συνέχεια πρώτοι. Να παίζουν το πιο καλό και το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και φυσικά να κατακτούν τη μία κούπα, πίσω από την άλλη. Πράγματα που δεν είναι ούτε τα πιο απλά μερικές φορές, αλλά και ούτε τόσο σίγουρα κάποιες άλλες.

Ωστόσο, με τον Κάρλο Αντσελότι υπάρχουν πολλές σταθερές. Η «βασίλισσα» σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως, να μην είναι και άκρως… θελκτική προς το μάτι. Παρόλα αυτά ξέρει πολύ καλά να κερδίζει. Ακόμα και με… μισό μηδέν. Δεν θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικά. Άλλωστε Ιταλός προπονητής είναι στον πάγκο της.

Και τα νούμερα του Δον Αντσελότι φέτος με τη «βασίλισσα» μόνο άσχημα δεν είναι. Ίσα- ίσα σε μερικές περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερα από άλλες εποχές σε τέτοια περίοδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης για την ώρα έχει δώσει 45 αγώνες και μετράει τις πιο πολλές, μετά τη σεζόν 2013-2014. Παράλληλα, έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα μετά τη σεζόν 2017-2018 σε αντίστοιχο χρονικό κομμάτι.

Όπως και ότι η άμυνά της περνάει και πάλι μεγάλες στιγμές. Μιας και έχει δεχτεί πολύ λίγα γκολ. Πιο λίγα και από τη σεζόν 2015-2016 όταν δεν πέρναγε… τίποτα από τα μετόπισθεν των Μαδριλένων.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Η μία ήττα που χάλασε την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η μία ήττα που χάλασε την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από πολλά χρόνια, έχει τόσο ουσία όσο και ποιότητα στο παιχνίδι της. Αυτό δεν φαίνεται μόνο από τα γκολ ή και τις νίκες που έχει πάρει που είναι πιο πολλές σε σχέση με άλλα χρόνια τέτοια εποχή. Φαίνεται και από τις ήττες της,, αφού μετράει πιο λίγες ακόμη και από τη σεζόν 2016-2017.

Δεν αποκλείεται σε μερικές εβδομάδες οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι να σηκώσουν τη μία κούπα, μετά την άλλη, αν και εφόσον συνεχίσουν έτσι σε La Liga και Champions League. Ωστόσο, άλλο είναι το σίγουρο. Ότι ακόμη και έτσι το κατόρθωμα δεν θα είναι μικρό. Αλλά πολλοί θα θυμούνται για πολύ καιρό ακόμα την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με σκορ 4-0.

Ένα αποτέλεσμα που ήταν πραγματικά μία μεγάλη… μουτζούρα σε όλο αυτά που έχουν καταφέρει οι παίκτες του Ιταλού τεχνικού για την ώρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ