ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

H Μπαρτσελόνα χτίζει… μέταλλο με τον τρελό Ντε Γιονγκ (vid)

Αυτή η Μπαρτσελόνα βγάζει γούστα... για όλα τα γούστα. Οι Καταλανοί δεινοπάθησαν στη Βαλένθια αλλά βγήκαν νικητές (3-2) χάρις το buzzer beater του Λουκ Ντε Γιονγκ στο 92'.

H Μπαρτσελόνα χτίζει… μέταλλο με τον τρελό Ντε Γιονγκ (vid)

H Μπαρτσελόνα είδε τη Λεβάντε να εκτελεί τρία πέναλτι. Η ομάδα του Τσάβι δέχθηκε δύο γκολ όμως βρήκε τρία. Το τελευταίο στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Λουκ Ντε Γιονγκ μπήκε στο παιχνίδι στο 84′ και στο 92′ διαμόρφωσε το χορταστικό 3-2. Πέδρι και Ομπαμεγιάνγκ τα άλλα δύο «μπλαουγκράνα» γκολ. Μοράλες και Μελέρο τα εύστοχα πέναλτι των γηπεδούχων.

Το ματς

Η 31η στροφή του ισπανικού πρωταθλήματος έφερε την φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα στην διαχρονικά δύσκολη έδρα της Λεβάντε. Η ομάδα από τη Βαλένθια φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής αυτή του Τσάβι σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Η Λεβάντε κινήθηκε πιο έξυπνα στον χώρο και είχε περισσότερη ουσία στο παιχνίδι της. Η φλυαρία της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μισάωρο δεν έφερε ουσιαστικά κανένα αποτέλεσμα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου αυτή του Μοράλες. Ο έμπειρος επιθετικός πέρασε τη μισή Μπαρτσελόνα. Πλάσαρε τον Τερ Στέγκεν, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα όμως ο Έρικ Γκαρσία απομάκρυνε τελευταία στιγμή τον κίνδυνο. Από την πλευρά των Καταλανών ο Φεράν Τόρες ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο πιο δραστήριος. Ο Ισπανός επιθετικός είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Τρελός ρυθμός με την Μπαρτσελόνα με buzzer beater να βγαίνει νικήτρια

Στο δεύτερο μέρος έγιναν μέσα σε έντεκα λεπτά έγιναν όλα όσα σε ολόκληρο το παιχνίδι. Στο 52′ η Λεβάντε κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντάνι Άλβες στον Σον. Ο Μοράλες ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν κάνοντας το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι αυτή τη φορά από τον Έρικ Γκαρσία. Ο Μάτρι εκτέλεσε αλλά ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε. Από εκεί ήχησε η μεγάλη αντεπίθεση των «μπλαουγκράνα». Στο 59′ ο Ομπαμεγιάνγκ με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ασίστ από τον Ουσμάνε Ντεμπελέ. Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η ολική ανατροπη με πρωταγωνιστές τους Γκάβι και Πέδρι. Ο πρώτος πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Πέδρι και εκείνος με όμορφο τελείωμα έκανε το 2-1.

Το παιχνίδι ωστόσο είχε να δώσει και άλλες συγκινήσεις. Όσο η Μπαρτσελόνα δεν καθάριζε τον αγώνα και την υπόθεση νίκη τόσο η Λεβάντε έμενε στο κόλπο για να κάνει τη ζημιά. Τελικά την έκανε κερδίζοντας νέο πέναλτι, το τρίτο της στον αγώνα. Ο Λενκλέ ανέτρεψε τον αντίπαλό του στην μεγάλη περιοχή και δικαίως ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Ο Μελέρο στο 83′ έστησε την μπάλα και δεν αστόχησε. 2-2. Ουδείς όμως υπολόγιζε στον Λουκ Ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός φορ μπήκε στο τέλος και έκανε άψογα τη δουλειά του. Σέντρα του Ζόρντι Άλμπα τελείωμα από τον έμπειρο επιθετικό και 3-2 στο 92′. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ