ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπεσίκτας στέλνει… πακέτο στην Μπαρτσελόνα τον Πιάνιτς!

Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τον Μιραλέμ Πιάνιτς και τον στέλνουν όσο πιο νωρίς γίνεται στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπεσίκτας στέλνει… πακέτο στην Μπαρτσελόνα τον Πιάνιτς!

Το καλοκαίρι που πέρασε η Μπαρτσελόνα ήταν σε… διαφορετική φάση σε σχέση με τώρα. Ο Μιραλέμ Πιάνιτς ήθελε πώς και πώς να είναι βασικό μέλος των Καταλανών, αλλά ο Ρόναλντ Κούμαν δεν τον εμπιστευόταν με τίποτα.

Δεν τον πίστευε καθόλου. Ο Βόσνιος χαφ από το να περάσει μία σεζόν στο… ψυγείο θέλησε να δώσει τα χέρια με την Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι χρειάζονταν μία κίνηση για να «ζεστάνουν» τον κόσμο τους. Να δείξουν ότι ακόμα και τώρα μπορούν να πραγματοποιήσουν σπουδαίες κινήσεις με παίκτες που έχουν «βαρύ» όνομα στην αγορά.

Ο έμπειρος μέσος άλλωστε έχει φορέσει τη φανέλα των: Λιόν, Ρόμα, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Σε όλες -πλην των Καταλανών- ήταν πρωταγωνιστής. Λίγους μήνες αργότερα και οι Τούρκοι περιμένουν πώς και πώς να τον στείλουν… πίσω στη Βαρκελώνη, αφού τον είχαν αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τους «μπλαουγκράνα» για ένα χρόνο.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση και την πορεία του Πιάνιτς στην ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο και θα τον στείλουμε πίσω στην Μπαρτσελόνα, μιας και δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον αγοράσουμε με κανονική μεταγραφή.

Στην ομάδα μας θέλουμε παίκτες που να είναι έτοιμοι να μπουν στο εκάστοτε πλάνο του προπονητή. Και αυτό δεν γίνεται με τον Πιάνιτς», τα λόγια του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Τσεϊκούν Τσανκατσίτς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Δύσκολα τα πράγματα για τον Πιάνιτς στην Μπαρτσελόνα!

Δύσκολα τα πράγματα για τον Πιάνιτς στην Μπαρτσελόνα!

Κανείς δεν μπορεί να πει κουβέντα για την ποιότητα και την κλάση του Μιραλέμ Πιάνιτς. Αυτή είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη. Ποτέ δεν ήταν παίκτης που έτρεχε πολύ ή που κατάπινε πολλά χιλιόμετρα.

Ωστόσο, πλέον είναι αρκετά αργός. Φαίνεται ότι ελάχιστες ομάδες μπορούν να τον καλύψουν. Ο Βόσνιος μέσος έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ως το καλοκαίρι του 2024.

Αλλά δύσκολα θα χωρέσει στα πλάνα του Τσάβι και των ανθρώπων του συλλόγου που θέλουν να κάνουν -ειδικά το κέντρο τους- όσο πιο γρήγορο και όσο πιο ποιοτικό γίνεται. Ο Πιάνιτς αν δεν βρει μέσα στο επερχόμενο καλοκαίρι ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, τότε τον περιμένει ένας δύσκολος και βαρύς Χειμώνας στην Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ