ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μεγάλο deal της Μπαρτσελόνα: Έδωσε τα χέρια με τον Λεβαντόφσκι!

Σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα φέρεται πως έχει έρθει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με το «Interia Sport».

Μεγάλο deal της Μπαρτσελόνα: Έδωσε τα χέρια με τον Λεβαντόφσκι!

Το πρώτο μεγάλο «μπαμ» πριν καν τελειώσει ή σεζόν και πριν καν μπει το καλοκαίρι φαίνεται πως έχει κάνει η Μπαρτσελόνα. Όπως έβγαλε πρώτο στον «αέρα» το «Interia Sport» και όπως μεταδίδουν ολοένα και περισσότερα ΜΜΕ τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Ισπανία ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα».

Εδώ και καιρό υπήρχε… φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών. Αλλά αυτό δεν έμεινε εκεί. Προχώρησε αρκετά. Ο έμπειρος στράικερ ψαχνόταν εδώ και μήνες, ώστε συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του. Από την άλλη πλευρά οι Καταλανοί ήθελαν ένα ακόμη μεγάλο «κανόνι» στις τάξεις τους.

Έτσι, δεν άργησε πολύ να έρθει η συμφωνία. Σύμφωνα πάντα με το «Interia Sport» ο Πολωνός επιθετικός θα υπογράψει σύντομα συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα που θα έχει ισχύ για τρία χρόνια και αναμένεται να του αποφέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Αν και το ακριβές χρηματικό ποσό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Παράλληλα, ο «Λέβα» φέρεται πως έχει ειδοποιήσει τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου. Και όχι μόνο αυτό. Έχει γνωστοποιήσει στους Γερμανούς τις αποφάσεις του και ποιες είναι οι μελλοντικές του κινήσεις.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του αναφέρουν ότι έχει κόψει ήδη… μαχαίρι τις όποιες κουβέντες για νέο συμβόλαιο. Αν και πρέπει να αναφέρουμε ότι το τρέχουν έχει ισχύ μέχρι και τον Ιούνιο του 2023. Οπότε η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να καταβάλει κάποιο χρηματικό ποσό, ώστε να τον αποκτήσει, αφού δεν θα μείνει ελεύθερος!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Στο μυαλό του Λεβαντόφσκι υπήρχε μόνο η Μπαρτσελόνα! 

Στο μυαλό του Λεβαντόφσκι υπήρχε μόνο η Μπαρτσελόνα!

Από το περασμένο καλοκαίρι οι σχέσεις της Μπάγερν Μονάχου με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν ήταν και τόσο καλές. Μιας και όλα ξεκίνησαν από το ενδιαφέρον των Γερμανών προς τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μία κίνηση που «πάγωσε» τον Πολωνό φορ για τα καλά και τον «ξενέρωσε». Αυτό προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά χωρίς καμία επιτυχία.

Από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα είχε κάνει γνωστό πως ήθελε ένα μεγάλο όνομα στην επίθεσή της, δείχνοντας ενδιαφέρον για τον Χάαλαντ. Αλλά έμεινε μόνο εκεί, αφού το οικονομικό κομμάτι ήταν τέτοιο που δεν την… σήκωνε για περισσότερα.

Ειδικά από τη στιγμή που στους «μπλαουγκράνα» πήγε ο Τσάβι και έφτιαξε ένα δυναμικό και νεανικό σύνολο ήταν εύκολη υπόθεση για τον Λεβαντόφσκι, ώστε να διαλέξει την Μπαρτσελόνα και όχι κάποια άλλη ομάδα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ