ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος και καλύτερος για την επόμενη «Χρυσή Μπάλα» ο Μπενζεμά!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Goal» ο Καρίμ Μπενζεμά είναι εκείνος που συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες για την «Χρυσή Μπάλα».

Πρώτος και καλύτερος για την επόμενη «Χρυσή Μπάλα» ο Μπενζεμά!

Τα τελευταία χρόνια ο Καρίμ Μπενζεμά κάνει πράγματα και θαύματα. Δεν αστειεύεται! Ναι μεν έμεινε μόνος του στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά, αυτό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για εκείνον. Αντιθέτως, ήταν ένα ακόμη κίνητρο. Ακόμη ένας κινητήριος μοχλός, ώστε να δώσει πιο πολλά και να πετύχει ακόμη περισσότερα!

Κάτι που φαίνεται από την ώρα και τη στιγμή που αποχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από δίπλα του. Ο Γάλλος στράικερ πάει από το καλό στο καλύτερο. Είναι στην πιο παραγωγική φάση της καριέρας του. Κάτι που δείχνει πυκνά συχνά στο κορυφαίο επίπεδο. Δηλαδή στο Champions League. Εκεί έγινε ο πρώτος παίκτης, μετά τον Πορτογάλο φορ, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει back to back χατ- τρικ! 

Το πρώτο θύμα του ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και το δεύτερο η Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Λογικό και επόμενο οι φωνές που τον υποστηρίζουν και τον θέλουν ως το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης «Χρυσής Μπάλας» να είναι ολοένα και περισσότερες. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδας «Goal» ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης για την ώρα συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες, ώστε να είναι εκείνος ο επόμενος νικητής του πιο σημαντικού, ατομικού βραβείου για τους ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Είναι στα καλύτερά του ο Μπενζεμά! Αλλά δεν παίζει μόνος του!

Είναι στα καλύτερά του ο Μπενζεμά! Αλλά δεν παίζει μόνος του!

Ναι έχει μεγαλώσει. Ναι δεν έχει την ίδια έκρηξη που είχε πιο παλιά. Αλλά ο Καρίμ Μπενζεμά διανύει μία -αν όχι την καλύτερη- από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Ο Γάλλος στράικερ είναι πιο ουσιαστικός και περιεκτικός από ποτέ. Κάτι που φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σεζόν βρίσκεται στο πιο κρίσιμο και καθοριστικό σημείο της. Κανείς δεν ξέρει αν ο έμπειρος επιθετικός και η παρέα του θα τα πάρουν όλα στο τέλος ή απλά θα πανηγυρίσουν την επιστροφή της «βασίλισσας» στην κορυφή της Ισπανίας. Σίγουρα αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αν θα σηκώνει την επόμενη «Χρυσή Μπάλα».

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους Μοχάμεντ Σαλάχ με τη Λίβερπουλ, αλλά και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν Μονάχου. Αμφότεροι βγάζουν… μάτια και δεν αποκλείεται στο τέλος να προσπεράσουν τον Καρίμ Μπενζεμά που δείχνει για την ώρα να είναι το μεγάλο φαβορί!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ