ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Δια… κεφαλής Μπενζεμά, η Ρεάλ στα ημιτελικά – Αποκαθήλωση της Τσέλσι! (vid)

Αν και χρειάστηκε το ημίωρο της παράτασης, η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε την Τσέλσι και πήρε εκδίκηση για τον περσινό της αποκλεισμό.

Δια… κεφαλής Μπενζεμά, η Ρεάλ στα ημιτελικά – Αποκαθήλωση της Τσέλσι! (vid)

Ό,τι δεν έκανε πέρσι στα ημιτελικά, το έκανε φέτος στα προημιτελικά. Η Ρεάλ Μαδρίτης «ίδρωσε» πολύ, κινδύνευσε με ολέθριο αποκλεισμό και επική ανατροπή. Αλλά, εν τέλει έκανε αυτό που περίμενε ο περισσότερος κόσμος (βάσει σκορ πρώτου αγώνα) αποκλείοντας την Τσέλσι. Ηττήθηκε μεν με 2-3, αλλά με συνολικό σκορ 5-4, σήκωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης από τον θρόνο της. Δράστης και ήρωας ο Καρίμ Μπενζεμά για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Το ματς

Σαν να βλέπαμε μια Ρεάλ που να έκανε αγγαρεία γενικά μέχρι να δει τα πολύ σκούρα. Το 3-1 του Λονδίνου σαφώς της έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Αλλά με την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, τα πράγματα δεν ήταν τόσο άνετα. Η Τσέλσι το γνώριζε αυτό και μπήκε πολύ δυναμικά με σκοπό να αγχώσει τους Μαδριλένους. Και το κατάφερε στο 15′ με τον Μέισον Μάουντ. Ο Βέρνερ τού έδωσε ωραία κάθετη πάσα και ο Άγγλος πλάσαρε τον Τιμπό Κουρτουά για το 1-0. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν νωθρή και ακόμη δεν είχε καλά πατήματα στο χορτάρι. Δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία των μπλε στο πρώτο ημίχρονο.




Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Τσέλσι βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ξανά! Αυτή τη φορά ο Μάουντ από εκτελεστής έγινε δημιουργός. Εκτέλεσε κόρνερ συστημένο για τον Ρούντιγκερ, με τον Γερμανό στόπερ να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό με κεφαλιά. Έτσι, σημείωσε το πρώτο του γκολ σε ευρωπαϊκά κύπελλα στην καριέρα του.




Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Τούχελ έφτασε ξανά στον δρόμο προς τα καρέ του Κουρτουά. Τα παραβίασε μάλιστα με τον Μάρκος Αλόνσο, αλλά ύστερα από μερικά λεπτά, ο διαιτητής μέσω του VAR ακύρωσε το γκολ.




Μαγεία Βέρνερ, αλλά άμεση απάντηση της Ρεάλ

Στο 66ο λεπτό λίγο μετά την ακύρωση του γκολ της Τσέλσι, ο Μπενζεμά παραλίγο να σκοράρει. Αλλά, η κεφαλιά του χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Μεντί. Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και απόψε, με την Τσέλσι να φτάνει σε σκορ πρόκρισης. Το 0-3 έκανε με φανταστικό τρόπο ο Βέρνερ. Χόρεψε την άμυνα της Ρεάλ και πέτυχε το πιο σημαντικό του τέρμα με τη φανέλα της Τσέλσι στο 75′.




Ο Χάβερτζ λίγο αργότερα έφτασε κοντά στο 0-4, αλλά ο Κουρτουά τού είπε όχι. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι… νευρίασαν και πέντε λεπτά μετά έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ. Ο Μόντριτς έκανε… άρρωστη μπαλιά στον Ροντρίγκο ο οποίος με μονοκόμματο πλασέ άφησε άγαλμα τον Μεντί και επανάφερε το συνολικό σκορ σε ίσια επίπεδα. Το ίδιο σκορ με τον πρώτο αγώνα ήταν αυτό της κανονικής διάρκειας και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.




Μπενζεμά και… τάβλα η Τσέλσι

Στο 96ο λεπτό της συνάντησης οι καρδιές των φίλων της Ρεάλ επανήλθαν στις θέσεις τους. Μιας και ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε το «όπλο» του και σκόραρε με κεφαλιά δίνοντας ξανά προβάδισμα πρόκρισης στους «μερέγχες». Ο Βινίσιους τού έκανε τη σέντρα και ο Γάλλος νίκησε τον Μεντί, όπως το είχε κάνει τρεις φορές την προηγούμενη Τετάρτη. Το σκορ δεν άλλαξε, παρόλο που η Τσέλσι έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με τους Χάβερτζ και Ζορζίνιο.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ