Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ – Μπενφίκα: Στην αρχική ενδεκάδα του Κλοπ ο Τσιμίκας (pic)
Champions League

Λίβερπουλ – Μπενφίκα: Στην αρχική ενδεκάδα του Κλοπ ο Τσιμίκας (pic)

Επιστροφή στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας μπακ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο της Μπενφίκα.

13.04.2022 | 20:53

Αρκετά έκατσε στον πάγκο ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας αμυντικός επιστρέφει στη δράση και στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» σε μία ώρα περίπου αναμετρώνται με την Μπενφίκα στο Άνφιλντ. Μετά την καθαρή νίκη στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας, η Λίβερπουλ υποδέχεται στην έδρα της τους «Αετούς» με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες και να περάσει εμφατικά στους «4» του Champions League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρατάσσει μια αρκετά ανταγωνιστική ενδεκάδα. Ο Γερμανός μπορεί να ξεκουράζει κάποια από τα βασικά του στελέχη όμως επ’ ουδενί δεν υποτιμάει τον αντίπαλο. Στην ενδεκάδα του βρίσκεται και ο δικός μας, Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας μπακ αναλαμβάνει τον γνωστό του ρόλο στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Μέσα και ο Κονατέ, Ντιόγκο Ζότα και Λουίς Ντίαζ.

Δείτε την ενδεκάδα της Λίβερπουλ για το αποψινό ματς με την Μπενφίκα

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version