ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

H Σίτι έπαιξε – λίγο – σαν Ατλέτικο και… σώθηκε (vid)

Η Ατλέτικο έψαξε το γκολ που θα έφερνε το ματς στην παράταση όμως δεν κατάφερε να το βρει ποτέ μένοντας μοιραία στο 0-0 με την Μάντσεστερ Σίτι.

H Σίτι έπαιξε – λίγο – σαν Ατλέτικο και… σώθηκε (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τη συνταγή του αντιπάλου της για να κρατήσει το μηδέν και να προκριθεί. Οι «Πολίτες» έπαιξαν άμυνα, περιόρισαν τη δράση της Ατλέτικο και με το 0-0 πέταξαν για τους «4» του Champions League.

Το ματς

Στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα στο Έτιχαντ, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να βγει νικήτρια επικρατώντας 1-0 της Ατλέτικο. Ένα αποτέλεσμα που άφηνε ανοιχτά τα πάντα ενόψει του αποψινού επαναληπτικού στο Wanda Metropolitano. Το σκηνικό δεν θα άλλαζε πολύ σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήξερε πως αν άνοιγε τον ρυθμό δεν θα είχε το πλεονέκτημα. Έτσι το παιχνίδι στη Μαδρίτη ξεκίνησε και κύλησε όπως οι περισσότεροι περίμεναν.

Μια Μάντσεστερ Σίτι να έχει την κατοχή της μπάλας και από την άλλη μια Ατλέτικο να ζεσταίνει το κοινό της στις κόντρα επιθέσες. Με κύριο εκφραστή τον Ζοάο Φέλιξ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους. Στο πρώτο μέρος ωστόσο οι «Πολίτες» παρουσιάστηκαν πολύ σοβαροί και διαβασμένοι. Η μεγάλη φάση του πρώτου 45λεπτου μάλιστα ανήκε σε εκείνους. Φάση διαρκείας στην περιοχή του Όμπλακ. Οι φιλοξενούμενοι με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Γκουντογκάν έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Σλοβένου κίπερ στο 29′. Στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος προσπάθησε με το κεφάλι να κερδίσει τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο. Εκεί όμως επενέβησαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων για να καθαρίσουν τη φάση. Μοιραία χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο το πολύ σοβαρό το φινάλε του πρώτου μέρους ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Πίεσε πολύ η Ατλέτικο αλλά η Σίτι κράτησε το μηδέν

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο ξεκίνησε πιο δυνατά γεμίζοντας το μισό της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Ροχιμπλάνκος» απείλησαν δις με τον Αντουάν Γκριεζμάν να χάνει καλές ευκαιρίες προκειμένου να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο επικίνδυνοι. Στον αντίποδα, η Σίτι έπεφτε αγωνιστικά, έδινε έδαφος στον αντίπαλο και περίμενε την κόντρα.

Στο τελευταίο 20λεπτο το παιχνίδι πήγε… πάνω κάτω. Η Ατλέτικο ανοίχτηκε περισσότερο αφήνοντας χώρους στην άμυνά της. Το γκολ που ήθελε όμως για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση δεν ήρθε ποτέ. Μοιραία η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας προίκα το γκολ του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση και προχώρησε στην 4αδα του Champions League.





 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ