ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μαντάτα με Ντε Μπρούιν και Γουόκερ για Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «4» του Champions League όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να το πανηγυρίσει όπως θα ήθελε.

Μαντάτα με Ντε Μπρούιν και Γουόκερ για Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τετάρτης πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Wanda Metropolitano. Οι «Πολίτες» εκμεταλλεύτηκαν το σκορ του πρώτου αγώνα στο Έτιχαντ και με τη «λευκή» ισοπαλία στη Μαδρίτη προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσουν σε διπλό παιχνίδι τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μέχρι να φθάσουν όμως εκεί δεινοπάθησαν. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είδε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν υπερπροσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε στα… σχοινιά την αντίπαλό της. Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν τον στόχο τους. Το αποτέλεσμα και η πρόκριση στην επόμενη φάση πανηγυρίστηκαν έξαλλα στα αποδυτήρια. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ωστόσο δεν μπορούσε παρά να είναι συγκρατημένα χαρούμενος. Οι τραυματισμοί των Κέβιν Ντε Μπρούιν και Κάιλ Γουόκερ δεν μπορούν παρά να τον ανησυχούν ιδιαίτερα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Πεπ – Πρόβλημα για την Σίτι

Αμφότεροι αποχώρησαν πρόωρα από το παιχνίδι αποκομίζοντας σοβαρά προβλήματα στους αστραγάλους τους. Πρώτος κατευθύνθηκε στον πάγκο ο Κέβιν Ντε Μπρούιν. Ο Βέλγος αρχηγός της Σίτι φάνηκε και από τον τηλεοπτικό φακό να πιάνει το πόδι του και στη συνέχεια να τοποθετεί πάγο στον αστράγαλό του. Μια από τα ίδια και για τον Γουόκερ, με τον δεξιό οπισθοφύλακα των «Πολιτών» να βλέπει τον αστράγαλό του να γυρίζει επικίνδυνα πάνω σε μονομαχία με τον αντίπαλο.

Ο Γκουαρντιόλα στις δηλώσεις του δεν μπορούσε παρά να σταθεί στα δύο αυτά συμβάντα. Ο Καταλανός τεχνικός βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την ιατρική γνωμάτευση μετά από τις εξετάσεις στις οποίες αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του θα υποβληθούν σήμερα. «Έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Τώρα έχουμε και πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς να υπολογίσουμε. Δε ξέρω τι μπορεί να συμβεί στις επόμενες εβδομάδες. Γιορτάζουμε όμως την πρόκρισή μας στα ημιτελικά του Champions League» ανέφερε χαρακτηριστικά. Θυμίζουμε πως οι «Πολίτες» δίνουν το επόμενο παιχνίδι τους το Σάββατο κόντρα στη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του FA Cup.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ