ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Η Ίντερ επέβαλλε τον νόμο της και πάτησε το ρετιρέ της Serie A (vid)

H Ίντερ έκανε το καθήκον της στο Αλμπέρτο Πίκο. Επικράτησε της Σπέτσια (3-1) και με τα ίδια παιχνίδια βρίσκεται ξανά στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος πάνω από τη Μίλαν.

Η Ίντερ επέβαλλε τον νόμο της και πάτησε το ρετιρέ της Serie A (vid)

H Ίντερ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα στην έδρα της Σπέτσια. Επικράτησε της αντιπάλου της με 3-1 και ανέβηκε μετά από αρκετό καιρό και πάλι στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος προσπερνώντας την Μίλαν. Μπρόζοβιτς, Λαουτάρο και Αλέξις Σάντσες οι σκόρερς της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάκι. Ο Ματζόρε μείωσε στο 88′ γράφοντας το τελικό σκορ.

To ματς

Η 33η αγωνιστική της Serie A έφερε την Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάκι στην έδρα της μαχητικής αλλά αδύναμης Σπέτσια. Οι Μιλανέζοι ήθελαν όσο τίποτα την αποψινή νίκη επί των αντιπάλων τους. Με αυτό το τρίποντο θα ανέβαιναν στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών με τη Μίλαν. Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να υποτιμήσουν τον αποψινό τους αντίπαλο. Όσο κακή και αν εμφανίζεται η νεοφώτιστη Σπέτσια το τελευταίο διάστημα. Ίντερ

Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ποια ομάδα θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Ίντερ όποτε ήθελε ανέβαζε και κατέβαζε τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Οι «Νεραντζούρι» με τους Τσαλχάνογλου και Μπρόζοβιτς κατάφεραν αν κερδίσουν αρκετές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Μπορεί οι φάσεις στο παιχνίδι να ήταν ελάχιστες όμως όποιος παρακολουθούσε το παιχνίδι έβλεπε πως το γκολ της Ίντερ κάποια στιγμή θα ερχόταν. Στο 31 λοιπόν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ και να πάρουν το προβάδισμα. Ο Τζέκο έσπασε ιδανικά την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή στον προωθημένο Μπρόζοβιτς. Ο Κροάτης χωρίς να αφήσει χρόνο να πάει χαμένος και πριν προλάβει η μπάλα να σκάσει στο έδαφος έκανε το «ξερό» σουτ και τίναξε το τέρμα της Σπέτσια. Το γκολ του έμπειρου μέσου διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Λαουτάρο και η Ίντερ… κορυφή

Στην επανάληψη, η Σπέτσι μπήκε αρκετά δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο. Με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Μανάι οι γηπεδούχοι έδειξαν απειλητικοί. Η Ίντερ ωστόσο έβρισκε τις απαντήσεις σε κάθε απειλή των αντιπάλων της. Μοιραία η κούραση εμφανίστηκε στα πρόσωπα των παικτών της Σπέτσια και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου η Ίντερ είχε ήδη καταφέρει να ισορροπήσει. Στο 73′ μάλιστα οι «Νεραντζούρι» έβαλαν τέλος σε όποιο όνειρο της Σπέτσια για αντίδραση. Ο Πέρισιτς έκανε την επέλαση από τα αριστερά. Έκανε τη σέντρα και ο Λαουτάρο με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Προβεντέλ κάνοντας το 0-2.

Η Σπέτσι κατάφερε να αντιδράσει στο 88′ με τον Ματζόρε να μειώνει σε 2-1 με όμορφο σουτ. Η τελευταία λέξη όμως ανήκε και πάλι στην Ίντερ. Στο 94′ ο Αλέξις Σάντσες βρέθηκε σε θέση βολής και με συρτό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ