ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Europa League

Άιντραχτ: Αφού κατέκτησαν τη Βαρκελώνη έκαναν μπάνιο στις παραλίες της (vid)

Οι παίκτες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκαναν αποθεραπεία στις παραλίες της Βαρκελώνη μετά την επική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.

Άιντραχτ: Αφού κατέκτησαν τη Βαρκελώνη έκαναν μπάνιο στις παραλίες της (vid)

Το όνειρο της ζει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ. Η γερμανική ομάδα έχει φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όντας αήττητη. Το πιο πρόσφατο επίτευγμα της ήρθε στη Βαρκελώνη. Εκεί με την υποστήριξη 30.000 οπαδών της «άλωσε» το «Καμπ Νου», επικρατώντας 3-2 και παίρνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-3.

Οι παίκτες και το επιτελείο της γερμανικής ομάδας θέλησαν να απολαύσουν όσο περισσότερο γίνεται αυτήν την ιστορική στιγμή για το κλαμπ. Έτσι διανυκτέρευσαν στη Βαρκελώνη και το πρωί της Παρασκευής (15/4) επέλεξαν να κάνουν αποθεραπεία στις παραλίες της πόλης.

Έτσι, αφού έκαναν χαλαρό τρέξιμο στους δρόμους και αφού αποθεώθηκαν από Γερμανούς οπαδούς, έριξαν και βουτιές στις παραλίες της Βαρκελώνης.

Τα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα δείχνουν πόσο πολύ το απόλαυσαν. Εξάλλου, το είχαν κερδίσει με την σπουδαία εμφάνιση της το προηγούμενο βράδυ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι οπαδοί της Άιντραχτ μετέτρεψαν το «Καμπ Νου» σε εξοχικό τους

Ένα πάρτι έστησαν οι φίλοι της γερμανικής ομάδας στο «Καμπ Νου» το βράδυ της Πέμπτης (14/4), κερδίζοντας κατά κράτος την μάχη της εξέδρας.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά… 30. 000 Γερμανοί έκαναν ταξίδι πολλών χιλιομέτρων, ώστε να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους. Η πλειοψηφία τους, μάλιστα, κατάφερε να βρει ένα τρόπο και να βρεθεί στις εξέδρες. Έτσι, χάθηκε το πλεονέκτημα της έδρας για τη Μπαρτσελόνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, αν κάποιος δεν ήξερε που γινόταν ο αγώνας, θα νόμιζες ότι παρακολουθείς εικόνες από την Γερμανία. Ένα τεράστιο μέρος της κερκίδας πανηγύρισε έξαλλα με άσπρα κασκόλ και φώναζε συνθήματα μαζί με τους παίκτες που είχαν μείνει στο γήπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ