ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Λακαζέτ: «Έχω πάρα πολλές προτάσεις στα χέρια μου»

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά σχετικά με το μέλλον του Αλεξάντρ Λακαζέτ, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όπου έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ.

Λακαζέτ: «Έχω πάρα πολλές προτάσεις στα χέρια μου»

Η Άρσεναλ το τελευταίο χρονικό διάστημα πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ είναι από εκείνους που έχει την πιο σταθερή πορεία στην αγγλική ομάδα.

Ναι μεν δεν σημειώνει τόσα πολλά γκολ, όπως παλιά, αλλά αποτελεί μία ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια των Λονδρέζων. Μιας και έχει τις παραστάσεις και τις εμπειρίες που αρκετοί θα ζήλευαν. Ωστόσο, το συμβόλαιο του έμπειρου στράικερ δεν έχει ανανεωθεί με τους «κανονιέρηδες» και λήγει σε λίγο καιρό.

Τα έμαθες τα νέα; Ο Βασιλιάς στο Instagram δίνει δωράρα με τρία βήματα

Ο Γάλλος επιθετικός, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, μένει ελεύθερος και… ωραίος. Οπότε είναι λογικό και επόμενο να υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις προς το πρόσωπό του. Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος, μιλώντας στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι «Canal +».

Όπου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πώς και πώς να αγωνιστεί σε ομάδα που θα βρίσκεται του χρόνου στο Champions League, αφού είναι κάτι που του έχει λείψει.

«Βρίσκομαι σε επαφές με πάρα πολλές ομάδες. Έχω πολλές προτάσεις στα χέρια μου. Είμαι ανοιχτός στα πάντα. Αυτό, όμως, που θέλω πιο πολύ απ’ όλα είναι να παίξω και πάλι στο Champions League.

Ποτέ δεν έκοψα τις επαφές μου με τους ανθρώπους της Λιόν. Στο παρελθόν προσπάθησα μία ή δύο φορές να επιστρέψω εκεί. Φέτος η Λιόν ξέρει ότι μένω ελεύθερος. Θα δούμε τι θα γίνει», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Καλός ο Λακαζέτ, αλλά η Άρσεναλ θέλει κάποιο άλλο... κανόνι!

Καλός ο Λακαζέτ, αλλά η Άρσεναλ θέλει κάποιο άλλο… κανόνι!

Στη Γαλλία και όσο ήταν παίκτης της Λιόν ο Αλεξάντρ Λακαζέτ δεν σταματούσε να σκοράρει με τη γαλλική ομάδα. Στην Αγγλία τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εκείνον. Ωστόσο, ήταν… πιστός στο ραντεβού του με την αντίπαλη εστία.

Όχι, όμως, τόσο πολύ φέτος. Κάτι που έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους του συλλόγου. Γι’ αυτό το λόγο και εκείνοι με τη σειρά τους δείχνουν ότι δεν… καίγονται για να τον κρατήσουν στις τάξεις τους. Τουλάχιστον για την ώρα.

Οπότε από το καλοκαίρι δεν αποκλείεται ο Μίκελ Αρτέτα να ψάχνει γι’ ακόμη έναν επιθετικό στο μεταγραφικό παζάρι. Μιας και μετά τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και ο Λακαζέτ δεν αποκλείεται να αποτελεί παρελθόν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ