Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αλάμπα: «Ξέρει καλά ο Λεβαντόφσκι που δεν πρέπει να πάει»
Μπάγερν Μονάχου

Αλάμπα: «Ξέρει καλά ο Λεβαντόφσκι που δεν πρέπει να πάει»

Ο Νταβίντ Αλάμπα δε θέλει με τίποτα να δει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απέναντί του την επόμενη σεζόν. Να παίζει δηλαδή ο Πολωνός στην Μπαρτσελόνα.

20.04.2022 | 17:20

Έπαιξαν μαζί για πολλά χρόνια. Σήκωσαν παρέα όλα τα διαθέσιμα τρόπαια. Νταβίντ Αλάμπα και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μοιράστηκαν πολλές στιγμές στην Μπάγερν Μονάχου. Έζησαν τα πάντα. Το πλήρωμα του χρόνου όμως τους έφερε σήμερα μακριά τον έναν από τον άλλον. Ο Αυστριακός το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αφήσει το Μόναχο και να κατέβει σε πιο… θερμά κλίματα.

Έτσι κατέληξε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και του έδειξε πως τον υπολογίζει για ηγέτη της στην αμυντική γραμμή. Σήμερα αρκετούς μήνες μετά ο Αλάμπα μοιάζει να έχει γίνει κανονικός Μαδριλένος. Έχει ξεχάσει τη Γερμανία και το Μόναχο και απολαμβάνει κάθε του στιγμή την Ισπανία.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Τη φυγή του από το Αλιάνζ Αρένα ψάχνει σήμερα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός αναζητά νέες προκλήσεις και ήδη οι προτάσεις στο πρόσωπό του είναι αρκετές και άκρως ενδιαφέρουσες. Η Μπάγερν μέρα με τη μέρα συμβιβάζεται με την εικόνα του «Λέβα» σε άλλη ομάδα. Να μην βρίσκεται δηλαδή και την επόμενη χρονιά στη γραμμή κρούσης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Αλάμπα για Λέβαντόφσκι – «Κανείς δε θέλει να τον μαρκάρει»

Όμως για την ώρα ουδείς γνωρίζει που θα καταλήξει. Τις περισσότερες πιθανότητες μέχρι στιγμής συνεχίζει να διατηρεί η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και ο ίδιος ο παίκτης δείχνει κολακευμένος με αυτό. Ο Νταβίντ Αλάμπα ερωτηθείς για το που νομίζει πως θα παίζει ο Πολωνός την επόμενη χρονιά έδωσε την απάντησή του:

«Δε ξέρω που θα βρίσκεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι την επόμενη σεζόν όμως είμαι βέβαιος πως θα πράξει το σωστό. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Μπορώ να σας πως με βεβαιότητα πως δεν υπάρχει αμυντικός που τον θέλει απέναντί του» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Αυστριακός είναι ξεκάθαρο πως δεν θα ήθελε να δει τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα. Έλα όμως που αυτό το σενάριο μοιάζει πολύ πιθανό…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version