Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λόγια και όχι έργα από τον Ράνγκνικ – «Είμαστε έξι χρόνια πίσω από τη Λίβερπουλ»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λόγια και όχι έργα από τον Ράνγκνικ – «Είμαστε έξι χρόνια πίσω από τη Λίβερπουλ»

Ο Ράλφ Ράνγκνικ δεν πρωτοτύπησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι. Έδωσε τα εύσημα σε Λίβερπουλ και Κλοπ και... κατακεραύνωσε τον σύλλογό του.

20.04.2022 | 09:44

Μόνο ντέρμπι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το χθεσινό στο Άνφιλντ μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «Κόκκινοι» ήταν σαρωτικοί καθώς επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-0 των αντιπάλων τους. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν οι παίκτες του Κλοπ ήθελαν να πατήσουν το… πόδι στο γκάζι.

Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν για άλλο ένα παιχνίδι… θλιβερή. Το σύνολο του Ραλφ Ράνγκνικ παρουσίασε ένα κάκιστο πρόσωπο. Χωρίς νεύρο, χωρίς όρεξη, χωρίς διάθεση να κυνηγήσει κάτι από τον αγώνα. Λίγο η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο η έλλειψη κινήτρου – αν και κυνηγάει μια θέση στην Ευρώπη – οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μοιάζουν να παρακαλούν να τελειώσει… αύριο η τρέχουσα σεζόν.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Στο φινάλε της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράλφ Ράνγκνικ για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στο ρόστερ του. Ο Γερμανός έδωσε τα εύσημα στη Λίβερπουλ για το αποτέλεσμα αλλά και συνολικά για όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Αντίθετα έβγαλε ξανά στη… σέντρα την ομάδα του, τους παίκτες του ακόμη και τη διοίκηση.

Τα εύσημα στη Λίβερπουλ από τον Ράνγκνικ

«Είναι ντροπιαστικό, είναι απογοητευτικό, μας διέσυραν. Πρέπει όμως να το δεχτούμε και να καταλάβουμε πως η Λίβερπουλ είναι έξι χρόνια μπροστά από εμάς. Αυτή η ομάδα έχει 25 μονοθέσια της Formula 1. Όταν ο Γιούργκεν ήρθε εδώ, η Λίβερπουλ τερμάτισε στην όγδοη θέση έχοντας κατά μέσο όρο 1.6 πόντους ανά αγώνα. Είναι σκληρή η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αυτή την ώρα. Αυτή η ομάδα χρειάζεται να χτιστεί ξανά από την αρχή. Θέλουμε πολλές μεταγραφές, ίσως και δέκα», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός προπονητής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βιώνει μια κάκιστη περίοδο. Παρουσιάζει μια εικόνα ομάδας που δεν έχει κίνητρο. Χωρίς πλάνο, χωρίς καμία συνοχή στο παιχνίδι της που οι παίκτες της σκέφτονται μονάχα τις διακοπές.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version