ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Σπάει τη σιωπή του ο Σαλάχ: «Δεν έχουν να κάνουν όλα με τα λεφτά»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε συνέντευξή του στο Four Four Two, ήταν αινιγματικός σχετικά με την παραμονή του στο σύλλογο μετά το 2023.

Σπάει τη σιωπή του ο Σαλάχ: «Δεν έχουν να κάνουν όλα με τα λεφτά»

Το πιο «καυτό» θέμα αναφορικά με τα συμβόλαια της Λίβερπουλ είναι αυτό του Μοχάμεντ Σαλάχ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για την ανανέωση, παρόλο που οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες.

Σε συνέντευξή του στο Four Four Two, ο Μοχάμεντ Σαλάχ αφήνει ερωτηματικά σχετικά με την παραμονή του στο σύλλογο μετά το τέλος του συμβολαίου του.

Ερωτηθείς αν είναι σίγουρος ότι θα παραμείνει στο Άνφιλντ για πολλά χρόνια ακόμη, ο Σαλάχ είπε στο FFT : «Δεν ξέρω, μου μένει ένας χρόνος. Νομίζω ότι οι οπαδοί ξέρουν τι θέλω, αλλά στο συμβόλαιο δεν είναι το παν με τα χρήματα. Οπότε δεν ξέρω, δεν μπορώ να σου πω ακριβώς. Έχω έναν χρόνο ακόμα και οι οπαδοί ξέρουν τι θέλω».

Ο 29χρονος επιβεβαίωσε ότι επιθυμία του ήταν πάντα να παραμείνει στη Λίβερπουλ. «Ναι», είπε. «Αυτός ο σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα – απόλαυσα το ποδόσφαιρό μου εδώ περισσότερο από οπουδήποτε, έδωσα στον σύλλογο τα πάντα και όλοι το είδαν αυτό. Έχω ζήσει πολλές απίστευτες στιγμές εδώ, κερδίζοντας τρόπαια, γκολ, ατομικά τρόπαια. Είναι σαν οικογένεια εδώ».

Ο Σαλάχ, πάντως, τόνισε ότι δεν τον νοιάζει να διανύσει τους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ χωρίς να έχει βρεθεί μία λύση. «Δεν ανησυχώ, δεν αφήνω τον εαυτό μου να ανησυχεί για κάτι. Η σεζόν δεν τελείωσε ακόμα, οπότε ας την τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στη συνέχεια, τον τελευταίο χρόνο, θα δούμε τι θα συμβεί».

Τα έμαθες τα νέα; Ο Βασιλιάς στο Instagram δίνει δωράρα με τρία βήματα Σαλάχ

Σίγουρα στη Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν

Τέλος, ο Αιγύπτιος σχολίασε και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει από το σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, αν δεν ανανεώσει με τη Λίβερπουλ. Ο 29χρονος ήταν ξεκάθαρος ότι περίμενει να αγωνίζεται στους «κόκκινους» του χρόνου ανεξάρτητα από το θα συμβεί με τις διαπραγματεύσεις.

«Ναι. Έτσι νομίζω;» απάντησε έκπληκτος που ακούγονται τέτοιες φήμες. «Αν, όμως, με θέλουν να φύγω, αυτό είναι κάτι διαφορετικό» αστειεύτηκε.

Σε κάθε περίπτωση, η Λίβερπουλ είναι βέβαιο ότι μόνο κάτι τέτοιο δε θέλει. Ο Αιγύπτιος θα γιορτάσει τα 30α του γενέθλια τον Ιούνιο και είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Φέτος, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 22 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και 30 σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, έχει μοιράσει και 12 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ