ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Η χαριστική «κανονιά» στα ευρωπαϊκά όνειρα της Γιουνάιτεντ (vid)

Η Άρσεναλ έμεινε ολοζώντανη στο κυνήγι της τετράδας, μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ με 3-1, με τους «κόκκινους διαβόλους» να αποχαιρετούν το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Άρσεναλ: Η χαριστική «κανονιά» στα ευρωπαϊκά όνειρα της Γιουνάιτεντ (vid)

Ένα συγκλονιστικό ματς πραγματοποιήθηκε στο «Εμιρειτς» ανάμεσα σε Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε τεράστιες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με 2-0. Η έλλειψη ψυχραιμίας των φιλοξενούμενων και η αποτελεσματικότητα της Άρσεναλ οδήγησε στη νίκη των γηπεδούχων με 3-1.

Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» σχεδόν βέβαια δε θα αγωνίζονται στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς βρίσκονται στο -6 από την 4η Άρσεναλ, η οποία έχει και παιχνίδι παραπάνω.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Μόλις στο 3ο λεπτό η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ. Η άμυνα των «κόκκινων διαβόλων» πήρε κάτω από τη βάση και έδειξε έλλειψη συγκέντρωσης στην πρώτη φάση του αγώνα.

Ειδικότερα, μετά από σέντρα του Τζάκα, τόσο ο Βαράν όσο και ο Τέγιες δε μπόρεσαν να απομακρύνουν μία φαινομενικά μπάλα. Έτσι, η φάση παρέμεινε ζωντανή μέσα στην περιοχή και ο Σάκα επιχείρησε ένα σουτ προς τον Ντε Χέα. Ο Ισπανός κίπερ τεντώθηκε για να αποκρούσει τη μπάλα και αυτή στρώθηκε στον αμαρκάριστο στο 2ο δοκάρι, Ταβάρες. Έτσι, ο τελευταίος είχε εύκολη δουλειά για να γράψει το 1-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση και πίεσε ψηλά την Άρσεναλ αναγκάζοντας την σε λάθη. Αρχικά, απείλησε στην κόντρα επίθεση με το Ελάνγκα ενώ στη συνέχεια ο Μπρούνο δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει. Ο χορός των ευκαιριών συνεχίστηκε, με τον Νταλότ να σημαδεύει το δοκάρι στο 24ο λεπτό.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και ήταν ανοιχτό. Ο Νκέτια απάντησε στην ευκαιρία του Νταλότ, με το Ντε Χέα να απομακρύνει το δυνατό σουτ του μέσα από την περιοχή.

Η Άρσεναλ διπλασίασε τα τέρματά της στο 32ο λεπτό, με ένα πολύ αυστηρό πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σακά. Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Μάτιτς, κινήθηκε στην καρδιά της περιοχής και με μία επαφή έγραψε το 2-1.

Τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου περιλάμβαναν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Ισπανός κίπερ της Γιουνάιτεντ χρειάστηκε ξανά στο 39ο λεπτό, εξουδετερώνοντας το σουτ του Ελνένι. Στη συνέχεια, ο Τέγιες ανάγκασε τον Ράμσντέιλ σε φοβερή απόκρουση στο 46ο λεπτό. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τον Ντε Χέα να αποκρούσει και το σουτ Όντεγκαρντ.

Ο μοιραίος Μπρούνο και ο «κεραυνός» του Τζάκα καθόρισαν τον νικητή

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με σκωτσέζικο ντους για τους φίλους της Γιουνάιτεντ. Ναι μεν κέρδισαν πέναλτι μετά από ανόητο χέρι του Ταβάρες. Ωστόσο, ο Μπρούνο Φερνάντεζ σημάδεψε τη ρίζα του κάθετου δοκαριού από τα 11 βήματα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε το μομέντουμ πια και είδε γκολ του Κριστιάνο να ακυρώνεται για χιλιοστά στο 61ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ραμσντέιλ και το δοκάρι απέτρεψαν το 2-2 από το σουτ του Νταλότ από πλάγια θέση.

Έτσι, αντί να γίνει το 2-2, τελικά έγινε το 3-1. Ο Γκράνι Τζάκα αποφάσισε να ρίξει έναν «κεραυνό» εκτός περιοχής, αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Χέα στο 70ο λεπτό.

Αυτό το γκολ έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων και έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους. Κάπως έτσι, διατηρήθηκε μέχρι τέλους αυτό το 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ