ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Με Ρόμπερτσον και Οριγκί το Μερσεϊσάιντ βάφτηκε κόκκινο! (vid)

Στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League η Λίβερπουλ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Έβερτον, κάνοντας και πάλι κόκκινο το Μερσεϊσάιντ!

Με Ρόμπερτσον και Οριγκί το Μερσεϊσάιντ βάφτηκε κόκκινο! (vid)

Είναι και οι δυο τους κάτι παραπάνω από αγαπητοί προς τον κόσμο της Λίβερπουλ. Ωστόσο, από το καλοκαίρι και έπειτα οι δρόμοι τους θα χωρίσουν μιας και ο ένας (Άντριου Ρόμπερτσον) δεν πρόκειται να πάει πουθενά και ο άλλος (Ντιβόκ Οριγκί) παίζει για… παντού, μιας και μένει ελεύθερος.

Αλλά σε ακόμη ένα ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ οι δυο τους κατάφεραν να γείρουν την πλάστιγγα προς την… κόκκινη μεριά! Έτσι, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησαν εντός έδρας της Έβερτον με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League.

Έτσι, η Λίβερπουλ παραμένει σε τροχιά τίτλου. Από την άλλη τα «ζαχαρωτά» είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, τότε θα υποβιβαστούν για πρώτη φορά, μετά το 1954!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Λάθη, δυνατά μαρκαρίσματα, μανούρες. Κάπως έτσι θα μπορούσε να συνοψίσει κάποιος το πρώτο ημίχρονο. Από τη μία πλευρά ήταν η Λίβερπουλ που προσπαθούσε -με τον γνωστό της τρόπο- να βγει μπροστά και να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει.

Από την άλλη ήταν η Έβερτον που είχε βάλει το δικό της… πούλμαν μπροστά από την εστία της, ώστε να την κρατήσει ανέπαφη. Όχι και τόσο εύκολο. Γι’ αυτό το λόγο και οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ προσπαθούσαν -και έδειξαν ότι μπορούσαν πολύ καλά- να «παγώνουν» το παιχνίδι όποτε έπρεπε ή όποτε ήθελαν. Ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που το σταματούσαν τελείως, λόγω των σφυριγμάτων που δεν έπαιρναν.

Όπως είναι λογικό και επόμενο η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να βρει εύκολα ρυθμό και να γίνει απειλητική. Ακόμη και έτσι, όμως, έκανε το 1-0 στο 62′ με τον Άντριου Ρόμπερτσον. Ο έμπειρος μπακ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Σαλάχ και από κοντά με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους «κόκκινους».

Από εκεί και πέρα το έργο τους έγινε πιο εύκολο. Τους έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Αυτό πήγε την ίδια ώρα στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Έβερτον που είχαν μπροστά τους ένα… βουνό να ανέβουν. Το 1-1 δεν έγινε ποτέ παρά την όποια -ελάχιστη- πίεση άσκησαν.

Αντιθέτως, ο Ντιβόκ Οριγκί τελείωσε το ματς λίγο πριν την ώρα του. Ο Βέλγος στράικερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0) με κοντινή κεφαλιά στο 86′, μετά από πάσα-ψαλιδάκι του Λουίς Ντίαζ.

Έτσι, η Λίβερπουλ παραμένει κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Από την άλλη οι «μπλε» του Μερσεϊσάιντ παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ