ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Δεν μπορείς να κατηγορείς τον Κριστιάνο» μετά από αυτό το βίντεο (vid)

Ένα βίντεο κυκλοφορεί στα social media, που δείχνει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για τα φετινά δεινά της Γιουνάιτεντ.

«Δεν μπορείς να κατηγορείς τον Κριστιάνο» μετά από αυτό το βίντεο (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κατηγορηθεί από πολλούς ως η πηγή όλων των φετινών κακών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πέρυσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν στην 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Το καλοκαίρι απέκτησαν τον Πορτογάλο και δικαιολογημένα έκαναν όνειρα για τον τίτλο.

Ωστόσο, η πραγματικότητα τους απογείωσε απότομα. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, βρίσκεται στο -6 από την 4η Άρσεναλ, η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο. Επομένως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Γιουνάιτεντ δε θα αγωνίζεται του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κριστιάνο έχει κατηγορηθεί ότι χαλάει το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων». Επίσης, έχει δεχτεί κριτική ότι δεν πιέζει ψηλά, με συνέπεια η Γιουνάιτεντ να μην κερδίζει μπάλες ψηλά στο γήπεδο.

Ωστόσο, ένα βίντεο έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που βλέπουμε οι περισσότεροι στο γήπεδο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο λόγος που η Γιουνάιτεντ διεκδικεί ακόμα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο 37χρονος όχι μόνο δεν χαλάει τις επιθέσεις της ομάδας του αλλά δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, ο Μπρούνο Φερνάντεζ και οι υπόλοιποι είναι εκνευριστικά άστοχοι μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Τα φετινά νούμερα του Κριστιάνο

Δεδομένου του πόσο φτωχή δημιουργικά είναι φέτος η Γιουνάιτεντ, είναι παράσημο για τον Κριστιάνο ότι μετράει 22 γκολ και 3 ασίσε σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχει σημειώσει 16 γκολ σε 27 συμμετοχές. Είναι φυσικά, ο πρώτος σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων» και ο 3ος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ πίσω από τον Σαλάχ (22) και τον Χέουνγκ Μιν Σον (17).

Είναι ακόμα ασαφές αν ο Κριστιάνο θα μείνει και του χρόνου στη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Έρικ Τεν Χαγκ, που θα αναλάβει το καλοκαίρι έχει ήδη προσεγγίσει τον Πορτογάλο.

Όπως έκανε γνωστό η αγγλική εφημερίδα «Sun», ο Τεν Χαγκ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων», ώστε να του εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια για το τραγικό γεγονός που στιγμάτισε τόσο τον ίδιο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται πως έδωσε την υπόσχεσή του στον έμπειρο στράικερ ότι αν παραμείνει στον σύλλογο και για την επόμενη χρονιά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ