ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Λίγο Ντε Χέα, λίγο Κριστιάνο και… σώθηκε στο ντέρμπι η Γιουνάιτεντ (vid)

H Τσέλσι ήταν κυρίαρχη στο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια (1-1) χάρις τον κυνικό αρχισκόρερ της, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λίγο Ντε Χέα, λίγο Κριστιάνο και… σώθηκε στο ντέρμπι η Γιουνάιτεντ (vid)

Μια λαμπάδα στον Ντε Χέα και άλλη μία στον Κριστιάνο. Η κάκιστη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κρατηθεί όρθια και να μην χάσει από την Τσέλσι. 1-1 στο Ολντ Τράφορντ με τους Αλόνσο στο 60′ και Κριστιάνο στο 62′ να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

To ματς

Αγώνας δίχως αύριο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» υποδέχθηκαν στο Ολντ Τράφορντ την Τσέλσι στο ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της Premier League. Άλλες εποχές αυτό το παιχνίδι έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή. Τώρα τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά ειδικά για τη Γιουνάιτεντ που φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ απόψε είχε ίσως την τελευταία της ευκαιρία να πλησιάσει ξανά τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Απέναντί της όμως βρήκε μια Τσέλσι που δεν πήγε στο Ολντ Τράφορντ με διάθεση να παραδοθεί. Οι «μπλε» αν και ουσιαστικά αδιάφοροι – έχουν καπαρώσει θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν – παρουσιάστηκαν αρκετά σοβαροί στο παιχνίδι. Το πρώτο 45λεπτο ανήκει εξ ολοκλήρου στην ομάδα του Τόμας Τούχελ. Με τους Καντέ και Ζορζίνιο να κερδίζουν κατακράτος το κέντρο οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πατούν όποτε ήθελαν την περιοχή του Ντε Χέα.

Με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Κάι Χάβερτζ η Τσέλσι στο πρώτο μέρος άγγιξε πολλές φορές το γκολ. Σε όλες τις προσπάθειες όμως του Γερμανού και των συμπαικτών του ο Ντε Χέα είχε τις κατάλληλες απαντήσεις. Μοιραία το φινάλε του πρώτου 45λεπτου ολοκληρώθηκε στο 0-0. Μια κάκιστη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγωνιστικό χώρο που δεν έδειχνε στιγμή ικανή για κάτι καλό στο ματς.

Προβάδισμα η Τσέλσι, αντίδραση με Κριστιάνο για Γιουνάιτεντ

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έμοιαζαν πιο ισορροπημένα. Η Τσέλσι είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο η Γιουάιτεντ έδειχνε πιο ενεργητική σε σχέση με το πρώτο μέρος. Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ. Ο Ρις Τζέιμς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά. Ο Χάβερτζ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα έπεσε στα πόδια του Αλόνσο και ο Ισπανός κέρδισε τον συμπατριώτη του, Νταβίντ Ντε Χέα κάνοντας το 0-1. Η χαρά των «μπλε» ωστόσο δεν κράτησε πολύ καθώς δύο λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση από πλευράς Γιουνάιτεντ.

Πρωταγωνιστής για τους «Κόκκινους Διαβόλους» ποιος άλλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έγινε αποδέκτης της πάσας του Μάτιτς. Κατέβασε την μπάλα, κοίταξε το τέρμα του Μεντί και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στο πλάγιο διχτάκι της εστίας του. Στο 77′ η Τσέλσι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ξανά το προβάδισμα όταν το σουτ του Τζέιμς κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Ντε Χέα. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση στο ντέρμπι. 1-1 το τελικό σκορ στο Ολντ Τράφορντ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ